Aysukk nursocum vala ben her telden çalanlardanım bazen cok izlemekte iyi olmuyor simdi bosluga düştüm sanki yeni izliceklerim eskisi gb keyif vermicekmiş gb😪
teachersrn Aysukk yazılmayanlardan Stranger things Sense 8 Haunting house Snowpiercer öneririm Bir de izlemediyseniz How i met your mother çok iyidir
Aysukk Aysegul3506 the walking dead (ölene kadar bitmicekmiş gb gelmişti dizi) o haric listeye bayıldım ve not ettim 😘
Snmaydn SeverusSnape dün gece 4. Sezon 10.bölümüde izledim bitirdim ve lütfeeeen yeni bölümler gelsiiinnnn 🙈
Zalimsin Aysukk evet aynen öyle ermeni olduğu için kim k. Özellikle sözde soykırım diye Türk düşmanı yalnız bı olay örgüsü yok akiyo o yüzden diziler beni çok geriyo nedense
Aysukk Ozguur wikings ve Z nation önerisi yine geldi demekki izlemek sart oldu diğerleri izlenip hafızada yenilerine yer açmak için geri plana atıldı coktan 🤓
Aysukk MasalsMommy say valla güzel gidiyorsun cok sevdim cunku aynı tarzız belliki aynı seyleri izlemişiz😅
E-nes anne with an a şuan izliyorum galiba en sevdiklerimden Orange Black Visa vıs La case papel Bir Baska dır Cok izledim ama hatırladıklarım
MustafaKemal19 Aysukk 5 sezon bi yerden sonra sıkmazsa prison break mutlaka izleyin bir de narcos ikisi de muhteşem diziler