Aysukk Sözüm bebeden cocuktan eşten işten fırsat bulup netflixte dizi izleyebilen anne anneadayları veya aramızda gizli babalar varsa onlara lütfen dizi önerirmisiniz beyin kaycak kadar karısık olmasın yeter😄 (örn:Dark)📺
Nazellam Aysukk offf dark baya bi iyiydi yaa breakimg bad var oda güzel ay ben nerdeyse hepsini izledim orda yaa 🤣
hunilimomm Aysukk hiç sevemedim o diziyi 😂 suan you izliyorum the 100 the rain z nation (zombi filmi) en yakın zamanda bunlari izledim baya güzeldi 😂
duygu00 Bures1 bir tek ben beğenemedim galiba bu diziyi mesela ne buldunu bunda sanatsal olarak mı etkiledi konusu mu etkiledi? Ben çok mu yüzeysel izledim acaba
Aysukk esra-ediz romantik seversen bridgertonu öneririm dönem dizisi ama içinde yaşamak isticeğin türden bi dizi birazda erotik
Aysukk hunilimomm Z bilmem ne dizisini görmedim ama diğer saydıklarını izlemiştim oyuzden önerini listeye atıyorum teşekkürler😘
Aysukk Burcem iyikide bitti kocam hasta gb gözlerini ayırmadan izleyince sona dogru bi bıkkınlık gelmişti ama yinede güzeldi gerçekten😅
Hickimse Burcem Bence bitirmekte geç bile kaldı 🤦🏼♀️ Daha erken bitirip finalini daha kaliteli yapabilirdi tam bir fiyaskoydu
Hohomoromu Aysukk bende 1 aydır çocuklar uyuynca Netflix i accam diyorum ama 1 aydirda çocuklar uyuynca bende çoktan uyumuş oluyorum.izlemek kısmet olmadı her hafta sonu izlicez güya 😅
nursocum Aysukk o kadar haklısın ki dark konusunda 40 yıl tekrar tekrar izlesem anlamam heralde ahhh eskiden ne çok dizi izlerdim şimdi hiç bakamıyorum ama repertuarım çok iyidir hangi tarz istiyorsun?
Aysukk nursocum vala ben her telden çalanlardanım bazen cok izlemekte iyi olmuyor simdi bosluga düştüm sanki yeni izliceklerim eskisi gb keyif vermicekmiş gb😪
Aysukk Aysegul3506 the walking dead (ölene kadar bitmicekmiş gb gelmişti dizi) o haric listeye bayıldım ve not ettim 😘
Agg0207 Aysukk la casede papel kesinlikle bir gunde 8-9 bolum izledigimi bilirim kizimin dis doneminde en zirve yaptigi zamanlardi dusunki beni ne kadar baglamis kendisine 😂😂
Deletedmom9 Aysukk You, anne with an e, Vikings, peaky blinders, 13 reasons why, la case de papel, into the night, the walking dead, arrow, teen wolf. Türk olarak Atiye ve Hakan muhafız.
Aysukk Deletedmom9 13 reasns why hiç görmedim bakacagım kiste cok güzel ama o listede hakan muhafızı görmek biraz irkilmeme neden oldu😅🥲
Ballokumu Aysukk anne with an a kesinlikle ve kesinlikle. Lütfen bunu izle lütfen 😂 keşke izlememiş olsam da yeni başlıyor olsam. Resmen özlüyorum diziyi
TugceAna Ballokumu hep karşıma çıkıyor ama afiş itici geliyor açmıyorum hiç konusu ne komik veya sürükleyici mi neyini sevdin bu kadar 🤷🏻♀️🤣
Merkurretrosu Ballokumu offfff evetttt kesinlikle hamileyken izlemiştim bu kadar keyif aldığım başka bir dizi olmadı hiç bitmesin istedimmmm
Zalimsin Nedense bu aralar beni diziler sıkıyor keeping up the with Kardashian izliyorum reality seviyorum yoksa çok itici bı aile