Sayman38 Kızlar kaynanam bebeğim kakasını yapamıyor diye sabun veriyor sonra bebeğim iki üç dakika içinde yapıyor sizce doğru mu ne yapmalıyım
ugursuzsafiye Sayman38 maydanoz sapinada zeytinyag surup yaptiriliyor bence o daha hafif sabuna gore🤷🏻♀️
Yigit-Hakan Sayman38 eskiler yaparmis ama caresizlikten..cok tehlikeli izin vermeyin bence eger yapamiyorsa ve rahatsiz oluyorsa fitille yaptirin onun bile fazlasini tavsiye etmiyor doktorlar
DilaraYigit1 Ay biraz sakıncalı geldi bana , hiç yapmadığım için doktora sormak gerek bı Korkarım birşey olur diye ben
_ADA_ Sayman38 sabun veriyor derken pek anlamadım. Bazen bebeklerin bir hafta ile bile kaka yapamaması normal değerlendiriliyor. Neden böyle bir şeye gerek duyuyorsunuz. Eğer bir hafta on günü geçtiyse belki bi sıkıntısı vardır doktora götürseniz.
Ladybird Sayman38 benimki de günlerce kabız olarak durdu , doğal şeyleri denedim yiyecek olarak. Ama asla sabun falan vermedim vermem de hastaneye git çok daha iyi. Kendiniz sabun yiyebilir mısınız? Hayır. O yüzden çocuğa da verdirmeyin bence.
Guzelkizimbenim Sayman38 değil yapmayın yaptırmayın nasıl can yakıcı birşeydir o fitil var zeytinyağı ile poposuna masaj yapın sabun asla yapmayın eski şeyler onlar
Gloria1 Sayman38 canını acıtıyordur yazık gerçekten ya bebeklerin 10 güne kadar kaka yapmaması normal. Yapmayın artık söyle kocakari islerini
Mlsyd3 Sayman38 saçmalamayın isterseniz 2020 yılındayız bi doktora götürün. Buraları girmeyi biliyorsun bi Google bak bari bu Nasıl cahilliktir yahu aşırı sinirlendim sen kendine koysana sabunu bakalım nasıl olacak.