YASEMINNN48 Kuzenim 48 yaşında hiç evlenmedi.31 yaşında daha önce evlilik yapmış bir bayanla evlenmek için tanıştırılmış kararsız.Bana sordu çok ortadan konuştum ama kafamda karıştı ne demem lazımdı diye?
Serenty YASEMINNN48 niye sorumluluk hissediyorsunuz ki 48 yaşında aklı başında bir insan.kendi kararını alabilmeli ayrıca verdiği kararın sorumluluğunuda alabilmeli
Minniemouse_4235 YASEMINNN48 daha önceden evlilik yapmış bayanlar için iyi olsaydı ilk evliliği devam ederdi diye çok yorum yaparlar ama kimse demez ki bu kadın ne yaşadı belki de kocası iyi değildi herşeyi yine kadından bilir bizim cahil toplum sizin neden kafanız karışık yaş farkı çok fazla bu yüzden mi
Serenty YASEMINNN48 kararını tek başına almalı ki ilerde bir sorun olduğunda kimseyi suclamasin.yetiskin insanlar sonuçta kendileri karar vermeli
Mom62636362 YASEMINNN48 bu yaşta evlenmemiş birini bulması çok zor eğer böyle bir arzusu varsa, bu da bir gerçek. Eğer anlaştılarsa neden olmasın hem
canimoglum_2020 YASEMINNN48 bence çok yaş farkı var şuan için sıkıntı olmaz belki ama ilerisi için birbirlerine ayak uyduramazlar diye düşünüyorum