BuseBuglemKerem Bebeklerinizi emziğe kaçıncı ayda ve nasıl alıştırdınız? Kızım 3 aylık alıştıramıyorum emziğe😔
Necla61 BuseBuglemKerem emziği ağzına verip arkasına tık tık vurun tirnaginizla emzirme pozisyonuna alıp verin ben iyle verdim
Busegokce BuseBuglemKerem Çok nadir 3 aydan sonra emzige alıştırmak daha zor🥺 bende her markayi aldım, kauçuk uc, düz, yassı ama asla tutmadı. Pes ettim şu an baş parmak emerek uykuya dalıyor 🤷🏼♀️
AZERbAYCAN BuseBuglemKerem 2 buçuk aylıkken alıştırdım. İlk başta attı sürekli ağzından ama gece uyurken de meme istemiyor başka şeyler emmek istiyordu. Bir iki gün gece parmağını emerken çektim emzik verdim. Toplam bir haftada alıştı ama sabır işi gerçekten.
Mavilii Bi kac sefer tatlı bisey sürüp verseniz belki onun icin alabilir. Ama fazlada aşırıya kacmayın bu seferde oyle alıskanlik yapar
Hulyaemirasim Benimkde elini emerek uyuyo ne yazikki emzik almak istemedi hep verdgimde midesi bulandi en basindan beri kac tane emzik degistrdk ama anladimki olmaynca olmuyo artk buyuduler zaten en basndn olmasi greken biseydi almaynca almiyolar dahada 😊😊
BuseBuglemKerem Hulyaemirasim pes etmem aldırıcam 😂😂 keşke annemi dinleseydim doğduğu gibi emzik verecekti ben verdirmedim🤦🏼♀️😂
BuseBuglemKerem AZERbAYCAN sabredicem valla çok istiyorum alışmasını😂 siz başarmışsınız tebrikler 👏🏻 😊
AZERbAYCAN BuseBuglemKerem teşekkürler 🤗 inşallah alışır da rahat edersiniz meme reddi yaşamazsınız. Biz ilk başta yaşadık o da zor oluyor