ikibidikinannesi Oğlum 29 aylık oldu yakınımızda hiç yaşıtı falan da yok gaziantep te önerebileceğiniz oyun evi gibi yerler var mı acaba
Esraugur2310 ikibidikinannesi Pandemiden dolayı anaokulları kreşler falan kapalı o yüzden o tarz bir yer bulabileceğinizi sanmıyorum.
ikimelekannesiZR Çok yer var bende okul öncesi öğretmeniyim bizler uzaktan eğitime geçmişken hastalıktan dolayı Kızım 4 yaşında ben cesaret edemiyorum
ikibidikinannesi ikimelekannesiZR bende cesaret edemiyorum aslında ama hani yaza doğru düzelir eski düzene geçilir falan deniyor ya şimdiden başlayayım araştırmaya dedim
ikibidikinannesi Esraugur2310 ben de öyle düşünüyorum açıkçası ama özel yerler açık diye duydum bir de açıkçası şu an pandemiden dolayı göndermeye de korkuyorum kararsızım bir yer bulursam yaza doğru gönderirim diye düşünüyorum ama bilemiyorum da
Esraugur2310 ikibidikinannesi Ablamın kızı kreşe gidiyordu oda göndermiyor ne olur ne olmaz bu dönem de güvenemiyor insan
ikimelekannesiZR ikibidikinannesi anladım ☺️hangi bölgede istiyorsunuz nasıl bir eğitim almasını istiyorsunuz buna göre değişir ☺️
ikibidikinannesi Esraugur2310 haklısınız çok doğru insan güvenemiyor bir de zaten 2 kere korona geçirdik haliyle o da geçirdi insan daha da korkuyor ama işte dil gelişimi de geri kalıyor ondan da üzülüyorum ama bakalım kısmet
Esraugur2310 ikibidikinannesi Siz evde bol bol konuşun aktivite kitaplari alın dil gelişimi geri kalmaz beraber çizimler yapabilirsiniz ben oğluma öyle yapıyorum sohbet ediyoruz çizim tahtamız var ona sekiller cizip ögretiyorum alfabeyi ögrenmeye başladık sayıları falan akılları eriyor herseye masallah cok zekiler kapıyorlar hemen
ikibidikinannesi Esraugur2310 kesinlikle öyle çok çabuk öğreniyor ama öğrenmek istemiyor sanırım kitaplar kartlar kalemler neler aldım neler eskisine göre gelişme var tabi ama işte yine de ya geri kalırsa korkusu oluyo
ikibidikinannesi ikimelekannesiZR Şahinbey de oturuyoruz binevler tarafı açıkçası. Dil gelişimi için istiyorum ona yönelik olması önemli