Eyllm 17 aylık kızım çok iştahsız balık yağı kullanmami söyledi bazı anneler kullanan var mı yada ne zaman kullanılıyor hastaneye gidemiyoruz malum 😔
Ata0905 Eyllm 11 aylık oğlum doktor başlayabilirsiniz dedi. Norwegian health marka önerdi . Bir çay kaşığı vermemi söyledi.
_ADA_ Eyllm ben Möllers kullanıyorum oğluma ama balık yağı iştah açmaz. Takviye olarak kullanıyorum bende.
Rizeligelin Eyllm 11 aylık başladı doktoru kızıma 1 yaşından sonra genelde veriliyor bence 17 aylık içim eğer alerjik bi benek değilse başlayabilirsiniz
Kiraz Eyllm benim bebeğim 1 yaşına girecek yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ocean balık yağı biraz faydası oldu sanırım dene canım ama önerilen dozdan fazla kullanma ☺️
Can_imin_Cani _ADA_ takviye olarak dediniz ya neye faydasi var ve neden istah açmıyor bilgilendirirmisiniz sürekli istah acici deniliyorda?
_ADA_ Can_imin_Cani vücut direncini arttırmak ve bağışıklığını kuvvetlendirmek hem fiziksel hem de zihinsel gelişimine destek amaçlı. Bir yaşından itibaren ekim - Mart ayları arasında dört senedir oğlum kullanıyor. Doktorunuza ya da eczacınıza sorarsanız balık yağının kilo yapmadığını söyleyecektir.
Rizeligelin Eyllm o zaman doktorunuza danışın mutlaka hemşireye veya ebeye bile güvenmiyorum alerji söz konusu olunca çok riskli
Berfinyusuf16 1 yasindayken doktor möllers önermisti onu kullandim istahi acildi o bitince bidaha kullanmadim ve fiyati cok artti suan nutrigen kullaniyrm hem uygun hemde istahini acti kizim suan24 aylik