vilnius pervin_t 3 aylıkken bez kitap ile başladık . Şuan bayağı kitabı var ancak bazılarını yırttı 😬
Eternalove pervin_t 2,5 aylığız bende bir sürü kitap aldım çok hevesliyim , okuyorumda ona ama anlamıyor tabii 😁
Cinar_Lover pervin_t Ben doğmadan önce bir çok resimli hikaye kitabı almıştım, doğduğundan beri okuyorum 😊 Önemli olan anlaması değil, okurken ses tonlamalarımızı ve yeni kelimeler duyması. O nedenle belli bir ayı beklemeye gerek olmadığını düşünüyorum.
Nltka 9 aylıkken tanıştırmayı düşünüyorum şuan 8 buçuk aylık . Dokun hisset kitapları setlerini alıcam .
melegim26 pervin_t erken değil canım bizim 3 aylık kontrolünde doktor da demişti kitaplar alin okuyun renkleri falan dikkatini çeker anlamasa da gelişimi için oldukça etkiliymis😀
pervin_t vilnius ben Azerbaycanda yaşıyorum burdan bulamadım varsa da rusca.Rusca istemiyorum.Trendyolda da ingilizce bulamadım
vilnius pervin_t https://m.trendyol.com/tochang/yumusak-hisirtili-bez-bebek-kitabi-p-41511037?boutiqueId=547754&merchantId=161007&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:non-bu_t:pla_standard_shopping_all&gclid=EAIaIQobChMI6rLyqrrs7QIVM0eRBR1PDQs9EAQYIyABEgJCCvD_BwE bu var birde circus diye bir kitap var trendyolda benim aldığım good night baby adlı bez kitap ben çok memnunum hala oynuyor. Bulabilirseniz kaçırmayın derim