nisa1 Kızlar 7 ay 15 günlük bebeğim desteksiz oturuyor yüz üstünden sirt üstüne dönüyor ama emekleme ve sırt üstünden yuz üstüne dönmuyo bizim gibi olan var mi
Esra12 nisa1 bizimde 6.5 aylık sırt üstü dönüyor yüz üstü dönmüyor. Bence bir sorun olmaz zamanla onu da yaparlar canım
Oznur_ nisa1 bizde de emekleme sürünme yok 10 ay 4 gümlügüz bir kac gundur geri grri gidiyor. Dönme işini de 8 ayına dogru yaptı galiba
nisa1 Esra12 ya arkadaşlarımın var hep şöyle yapiyo böyle yapiyo diyolar gec kalmis gibi hissediyorum aslinda doktora sordum oda destekli oturuyo bi sorun olmaz dedi ama yinede bizim gibi olan var mi merak ettim insAllah saglikli olsunlarda
damlamirhat nisa1 yüz üstü dönüyor ama sırt üstü dönmüyor hala emekleme yok malesef bende bekliyorum 🤦🏻♀️
Nltka Oğlum 8 buçuk aylık . 8 aylık olana kadar yapmadı desteksiz oturuyordu ama dönmüyordu . Bir anda pat diye 8 aylıkken dönmeye başladı . Emeklemeyede başladı . Hiç birşey yapmadım yapsın diye kendi kendine yaptı
Helenyaz nisa1 benim kızımda 7 ay 15 günlük emeklemiyor sürünüyor yattığı yerde geri geri gidiyor, sırtüstü yatınca yarım dönüyo ben hafif itiyorum arkadan ama kolunu kurtaramıyor çok sinirleniyor😄 desteksiz oturuyor arada devriliyor tabii
Hsrt54 nisa1 7 ay 1 günlük bizde henüz dönmüyoruz ne yüz üstüyken ne sırt üstüyken her bebek farklidir merak etmeyin yakin zamanda döner