Secilt Kızım 1 bucuk aylik 10 gündür pisigi gecmiyor desitin kullandim mustela kullandim geçmedi. Idrar tahlili temiz çıktı. Travazol kullansam zarari var mi ?
Hohomoromu Secilt travazol mantar kremi normalde ama geçmeyen pişik tedavisinde kullanıyorlar sizin bebeğiniz küçük bilmiyorm kullanmak için erken mi bir bilen vardır umarım
xrtalafx Secilt agır bi krem diye biliyorum 0doktorunuza danışmadan kullanmayın ya bezınızı degısrırın yada hametan mavı olanı kullanın
Gokcemsii Hayır vermez. Bizim de mantar için kullanmadığımız krem kalmamıştı. Doktorumuz travazol verdi ve iki güne geçirdi ☺️
Gokcemsii Birhemsireanne__ kırmızı deri böyle küçük küçük sivilceler gibiydi. Baştan pişik sanmıştım.
annesinin_kizi Secilt travazol krem çok iyi bir şey yaa kızım 6 ay 22 günlük bu zamana kadar hiiç pişik olmadı hafif kızarıyor sürüyorum bir sonraki bez değiştirmem de hiç bir ley kalmamış oluyor doğduğundan beri kullandım
Birhemsireanne__ annesinin_kizi yalnız o travazol krem kortizonlu canım öyle ufacık şeyler için ikide bir kullanılmaz çok ağır ve geçmeyen pişik olursa veya mantar olursa
Melo04 annesinin_kizi kortizonlu krem bnim kızım alerjik pişik olduğu halde sadece 1 hafta o da 2 gün arayla kullan dedi doktor çok riskli ve erken yaşta kıllanma yapar dedi bnce bir an önce birak hatta doktoruna söyle ne kadar kullandığını
BEYZANUR2020 Birhemsireanne__ merhaba adınıza bakarsak galiba hemşiresiniz size bir sorum olacak kızımin iki koltuk altıda çok fena pişik olmus pepantol hametan vazelin pudra hepsini denedim geçirmedi advantan var evde kortizonlu onu kullanmam da bir sakınca olur mu acaba
Ebrusare Birhemsireanne__ sağlık ocagindaki doktor bana fito diye bi krem vermişti travozol kullnsam olurmu dedim o çok ağır bobreklerine bile zarar verebilir dedi tamam pisigi aninda geçirir ama bebege zarar verir dedi
Htckync Dermo rest,locoderm,hamazinc bu üç kremi karıştırıp sürün pişik tedavisi fix recetesidir doktorumun
Selen21 Secilt travozol kortizonlu bi ilactir deriyi inceltir hassaslastirir kisa vadede kurtuldum pisikden dersiniz ama daha sonrasinda bu ilacdan sebep neler görülür bilemem. Doktorunuza danismadan kullanmayin derim ben
Ata0905 Secilt pisigin ileri derecesi mantar enfeksiyonudur. Travazol kullanabilirsiniz ama ince tabaka 3 gün en fazla 5 gün . Günde iki kere. Ama troysd Travazol dan daha etkili . Mutlaka su ile temizlik yapın ve kurutun. Pişik ıslak kalmayı hiç sevmez mantar da aynı şekilde. Devamı bir doktorunuz varsa isterseniz fotoğraf paylaşın o da sizi yönlendirecektir. Geçmiş olsun 🌺
Mommysharkk Secilt kızımın 6 aydır geçmeyen pişiği vardı boynunda ve poposunda kaç doktora gittik ne kremler kullandık geçmedi travazol 1 gecede geçirdi