Karaoglannesi Bebeğim uzun zamandır mukuslu kaka yapıyor hep hırıltısı var doktora gittiğimde göğsünü dinleyip bi sorun olmadığını söyledi balgam gibi bu yüzden kakadaki mukusu balgam olarak yorumladım sadece mukus olup alerji teşhisi konan var mı
343423betb Karaoglannesi benim bebeğiminde sürekli öyleydi katı gıdaya geçince düzeldi doktorumuz ek gıdaya 4. Ayında başlattı
afraninannesii Karaoglannesi benim kızım mukuslu kaka yapıyor. 2 ay diyet yaptım hiçbir şey değişmedi. Alerji doktoru diyeti bırak artık dedi. Laktoz toleransı olabilirmiş. Kakada kan olmasığı sürece sıkıntı yok demişti
esratkr Karaoglannesi benim bebeğimde doğduğundan beri mukuslu gürültülü kaka yapıyor laktoz intoleransı denildi
1994ozg Karaoglannesi biz de 4 aylığız bi kaç aydır hep mukuslu ama vucudunda kızarıklık vs hiçbir şey olmayınca doktor gereksinimi duymadım
aysaensa Süt alerjiniz olabilir biraz araştırın biz de o durumdayız şuan. Çocuk immünolojiye gidicez pazartesi
Lina_123 aysaensa alerji için mi o bölüm direk gidebiliyor muyuz yoksa çocuk doktorunun mu yönlendirmesi gerekiyor
Karaoglannesi 343423betb ben de başladım yumurta verince yüzünde iki tane sivilce çıktı alerji yaptı herhalde ne kadar süre sonra geçer bu durum
aysaensa Karaoglannesi devlet hastanesindeki doktor sevk yazacakti ama ben üniversite hastanesinden direkt randevu aldım. Devlette doktor yazmadan gidebilir mıydık bilmiyorum
343423betb Karaoglannesi yani benim bebeğim 6 aylık henüz yumurta vermedim yoğurt muhallebi meyve şeklinde ilerliyorum. Katı gıdaya başladıktan tam 15 gün sonra düzene binmişti
Aet Karaoglannesi benim bebeğimde yaklaşık ili haftadır mukuslu kala yapıyor bazen yeşil gibi oluyor rengi kan yok çok şükür henüz doktora gitmedim zaten kolik bebek geceleri iki üç saat bağırıyor acaba kolik değil de alerjik mi diye düşünmeye başladım
Nuryalcndag Karaoglannesi o hırıltı da solunum tepkisinden oluyor alerjinin 3 tepkisi var solunum tepkisi cilt tepkisi ve bağırsak tepkisi benim kızımda hepsi birden oluyor ama her bebekte hepsi birlikte olmayabilir size bağırsak ve solunum tepkisi veriyor mukuslu kaka ile başlayıp birsure öyle devam ediyor bağırsak tahrip olduktan sonra nokta kan başlıyor ilk kızımda bitti alerji ikinci de başladı