Arasannesi H-123 evet güzel,eğitici bir oyuncak 6. Ayda aldım bebegıme 10 aylık olmak üzere heo tepkı verır el ve ayaklarına kendısı basar gülerek karsılık verıyor konustugu için dikkatını cekıyo bebeklerın
elizabeth H-123 ben 4 aylıkken almıştım o zaman ilgisini çekmemişti şimdi 7,5 aylık yeni alıştı o şarkı söylemeye başlayınca gülüyo kendince tepkiler veriyo ben memnunum
Smnl Arasannesi nasıl temizlediniz ? Aldım ama yıkayamıyorum silsem içim rahat değil kızım hep ağzına sokacak biliyorum.işin içinden çıkamadığım icin 4 aydır bekliyor 😔
Arasannesi Smnl beze kolonya sıkarak temızledım ben.dışarıdan gelıyor sonucta üzerinde taşıyabılır haklısınız.bolca kolonyalayıp silmiştim bir sey olmadı yanı uçuyor ya zaten
Nltka Güzel yani diğer oyuncaklar gibi 5 dk ilgi gösteriyor oğlum 🤣 ama genel huyu oğlumun oyuncak güzel yoksa
mrsbean H-123 ben de memnunum kalbe basılı tutunca 3-5 dk müzik çalıyor aralıksız kızım oyalanıyo o sürede çok iyi oluyo hatta bi ara o oyuncak sayesinde tuvalete gidebiliyodum🙈😂
Gksuu H-123 evet cok memnun kaldım 9. Aylarda hep onunla ilgilendi şimdi 19 aylık hala hergün bi oynar onunla