Ceyda233 2 aylık Bebeğim sürekli köpürcüklü tükürük çıkartıyor neredeyse doğduğundan beri yapıyor neden oluyor olabilir bunun içinde hastaneye götürmek istemedim covidden dolayı internette kafa karıştırıcı şeyler de yazabiliyor
bonjour_maman Ceyda233 benim kızımda çıkarıyo 2 ay 7 günlük ben normal diye biliyorum tükürük bezleri geliştiği için🙄
durumelegimm Ceyda233 tükürük bezleri gelişiyor ve onları yutamadığı için ağzından çıkarıyor. Doktora sormuştum bende öyle söyledi. İleride de tükürükler çıkmaya devam edecek ama yutacağı için göremeyeceksin demişti.
Ceyda233 bonjour_maman belki de bazı yerlere alerjidir tarzı şeyler yazıyordu ilk bebiş olunca bilmiyorum tam 🤭😍😍😍
bonjour_maman Ceyda233 yok canım korkutma kendini benim kızım dada çok oluyo ağzında çıkarıyo baloncuk oluyo akıyo normal😂
Ozlmylmz Ceyda233 hahahah aynı gerçekten 🥰 bende başlarda korktumda sonra gene burada bi postta okumuştum sanırım tükürük bezlerinden kaynaklıymış tam yutkunmayı bilmedikleri için ağızlarından öyle geliyormuş
Ceyda233 Bhrcskn23 ay internette hasta değilsen bile hastasın gibi yazıyorlar çok kötü forum iyi ki var aklımıza takılanları sorabiliyoruz 👐