NaimeYilmaz Brls 1-2 seferde geçti. Doğal zeytinyağı ile 10-15 dk masaj yapıp taradım öyle yıkadım. Başka birşeye gerek kalmadı
Merveedd Brls bizim kaşında çıktı doktor zeytinyağı sür dedi geçmezse ilaç yazarız dedi zeytinyağı işe yaramadı hergün banyodan sonra bebek vazelini sürüyorum kaşlarına geçti diyebilirim
Yaserinannesi Brls zeytinyağ sürüp beklet yarım saat kadar ben banyoda köpüklüyken geri geri tarıyodum 4-5 kerede geçti
Meltem35 Brls Benim kızımda çok fazla vardı kafasında uzun süre kaldı. banyo yaptırdıktan sonra bir kere Bebe yağı sürdüm 2 güne hepsi döküldü hicbirsey kalmadı
Seraptoprak Zeyntinyapı ve karbonatlı karıştır sür banyo öncesi beklesin 10 Dk yıka sonra tara kesin çıkıyor.. sadece zeytinyağı da yapabilirsin. Benim kızım da oldu bu şekilde geçti ve saçlı bir bebek 🤦🏼♀️
Bisaniye Brls zeytinyağı ve karbonatla temizledim. Zeytinyağını biraz ısıtıp karbonatla karıştırdım kafasına sürüp bi saat kadar beklettim yumuşak diş fırçası ile geriye doğru hafifçe taradım banyo yaptırdım. Geçmişti :)