gktgbsracl Kızlar günlük rutibleriniz nasıl uyku düzeni günde kaç kez uyuyor minnaklar ☺️ Biz öğlen 12 de birde akşam üzeri 5 de gündüz uykusu uyuyoruz akşamda 10 da geçiyoruz gece uykusuna sizlerin nasıl 🙂
Aliveanne gktgbsracl Günde 2 kere uyuyor oda az zaten canım . Ama şükür . Şimdiden doğum gününe ne yapsak telaşı düştü bize . Nasıl bir hediye alsak anne ve babası olarak onu düşünüyoruz..🙂☺️
meron2015 gktgbsracl Bizde bazen 1 bazen 2 uyku yapıyor kısa kısa gece 12 1de uyuypr sbaha 12 gibi kalkıyor bide ikinciye hamileyim 6 aylık doğum gününde kızıma en güzel hediye kardeşi gelecek
gktgbsracl AliveanneAyni düşünce bizdede var ☺️ İnşallah hastalık biraz biter ailelerimizi çağırırım diye düşünüyorum ilk doğum günümüz yalnız olmak istemiyorum 🙄
gktgbsracl meron2015 benim oğlumda 12 buluyordu uyuması 10 gündür düzenini oturttum çok şükür 🙂 Maşallah rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah 😍
meron2015 gktgbsracl amin inşallah canım bende bu aralar öyle kendi haline bıraktım bakalım ne zaman düzelir 😂