Alya112 Bakır saç rengi kullananlar kullanımı çok mu zor çok mu akıyor zorlukları var mı varsa neler ? Çok istiyorum ama korkuyorum aynı zamanda sürekli erteliyorum
Zekimurendebizigorecekmi Alya112 bn 8 yıldır kullanıyorum evet çok akıyor ama bn aktıktan sonra ki rengini de çok sevdiğim için problem etmiyorum :)
Asel_raperin Alya112 hemde nasıl akıyor 2 hafta da dip boyam geliyordu e çocukla da devamlı saç boyamak olmuyordu değiştirdim rengini
Alya112 Zekimurendebizigorecekmi öyle mi ☺️ Ne kadar süre bile boyatıyorsunuz peki ? Bebekle ve corona döneminde sürekli kuaföre gitmek zorunda kalmak istemem 😑 bir de sacınızın ana rengi neydi acaba ?
Zekimurendebizigorecekmi Alya112 ana rengim küllü kumral canım ben kuaföre hiç boyatmadım hep kendim boyadım :) palette 7.77 e ve saçlarımın rengini herkes çok beğenir foto ekleyebilsem atardım akmış ve akmamış halini :)
Alya112 Zekimurendebizigorecekmi ay keske eklesen anlatabilirim inşallah. Google a img yükle yaz oraya yükle ardından üstüne basılı tut kaydet de sonrA kopyalayıp buraya yapıştır de canım inşallah anlatabilmişimdir 🤗
Alya112 Zekimurendebizigorecekmi ayyy Cidden ikisi de çok güzel 😍😍 sanırım bende yaptıracağım. Bir kere yaptırıp sonrA kendim boyarım sizin gibi
Zekimurendebizigorecekmi Alya112 Yapın bence de ben çok severeknkullanıyorum :) sizin ana renginiz ne