sunsetmood Kızlar bebeğim 3 aylık doktorum spiral takmak İçin adet gör öyle gel yoksa takamam demişti ve 40 ım çıktıktan sonra da hep prezervatif ve geri çekilme ile korunduk ama bugün kahverengi renk yerleşme kanaması gibi akıntı geldi sizce hamile olabilir miyim emziriyorum bu arada ama korkuyorum daha oğlum 3 aylık
Anneyeni sunsetmood iliskiden sonra prezervatif i kontrol etmismiydiniz diyecegim ama ayni zamanda geri cekilme diyorsunuz. Belki adet olacaksinizdir ondan leke gelmistir
Mina0607 sunsetmood benimde 6 aylık. Adetime daha var ama geçen gün kahverengi leke geldi. Bende bekliyorm bakalm pazartesi erken gebelk testi alcam. Hayırlısı olsun hepimiz için
Anneyeni sunsetmood dogumdan sonra dogumdan onceki gibi olmuyor kuzum hersey mesela ben mutlaka bilirdim adet olacagim zamani karnim bacaklarim cok agrirdi dogumdan sonra hic adet sancisi yasamadim oldugumu bile Anlamiyorum bazen
Mavilii Test yap bacım en iyi cevabı o verir sana biz bilemeyiz ne, nasıl, ne sekilde yani ince isler bunlar 😉
EdaEla23 Benim leke geldi sonra ertesi gün başladı az az geldii 6 gün sürdü adet oluyorsunuzdur ama dikkat edin başlamazsa test yaptırın korunma işini önemseyin👍
Berenniimmmm Benim doğum 5 buçuk ay sonra başlamıştı adetim ve başlayana kadar ara ara bazen kahverengi bazen kırmızı lekelenmelerim oluyordu.