AnneBali_ Poyraz_Efem zeytinyağı surup bi 5 dk bekletip bebek tarağiyla yavaş yavaş tarayın biz öyle yaptık geçti
Ruzgarbaby Poyraz_Efem Canım yarım cay bardağı zeytinyağı 1 cay kaşığı karbonat karıştır sür tarakla tara yarım saat sonra yıka ben 2 kere yaptım hic kalmadı cok şükür
Kbrnr Poyraz_Efem biodermanın atoderm intensive die şampuanı var dün aldım ilk yıkamada bile geçti diyebilirim
serebro Poyraz_Efem 5dk zeytinyağı ile masaj yaptım beklettim sonra bebek sac fırçası ile taradım yıkadım 1 2 kere de geçmişti bizim
yavrularim123 Poyraz_Efem bebek yağı banyodan önce sürdüm yarım saat filan sonra fırçaların banyoda gecti
Tuanaseyda Banyo öncesi zeytinyagı sürüp biraz bekletirdim sorma tarardım geçerdi her oluştuğunda bu şekil yapardım geçerdi kaşlrında olurdu onada aynı sekıl kulak çöpüyle silerek alırdım
tubbaaa Poyraz_Efem zeytinyağ ile masaj yapıp yarım saat bekletip bebek tarağı ile tersden tarayarak dökülürdi canım bizde de aşırı olmuştu 3 günde bitti. Ama arkadaş mustela konak şampuanı önerdi sonra bana direk geçiriyor dedi onla yıkayınca onu denemedim