Aysgllylcn Ftms veriyorum canım yoğurda katıp doktorumuz her gittiğimizde avakado veriyormusun der üstüne basa basa 😂
Necla61 Ftms ben henüz başlamadım.ek.gidaya ama araştırmalarım sonucu avakado alerjen olabilirmiş o yüzden çok çok az vermek gerek ama bağırsak için çok faydalı bi besin
Agg0207 Ftms 2 yasina geldi kizim ekgidaya gectiginizden beri cok seviyor kasik kasik sade olarak yiyor cok faydali gercektn kendimde cok severim ben 😀
Alinduru Ftms avokado çok alerjen bi besin ama faydaları da gerçekten çok 🙄 alerjik bi kızım var ama aylardır sürekli veriyorum ona karşı bir reaksiyon göstermedi çok şükür 🙏🏻 Çoğu besini yiyemiyor ondan vitamin almasını Umut ediyorum ben de. Bir de cennet hurması da inanılmaz faydalı vitaminli bildiğim kadarıyla ama bu tür besinleri en az 3 gün deneyerek vermelisiniz.
ESRA_07 Gün aşırı, bazen hergün veriyorum. Bazen kahvaltıda, bazen meyveyle, bazen yoğurtla. Sade pek sevmiyor.
Necla61 Hunilianne evet ama 3 gün kuralını yaparken de çok az vermek gerekiyor onu demek istedim yağlı bi besin olduğu icin bi yemek kaşığı vermeye gerek yok yani 3. Gun ağır gelebilir bebek icin
Bgmyzc Ftms Meyve ve ceviz ile karıştırıp veriyorum canım genelde muz armut ceviz avakado biz severek yiyoruz meyveyi çok şükür 😊
Milamoms Ftms veriyorum kahvaltıda avakadolu omlet yapıyorum ara öğün olarak muzla ezip veriyorum bence çok faydali bebekte yemeli