Merhabalar.. 5 aylık bir kızım var bundan bir buçuk ay önce kadar kakasında kan geldi. Hemen çocuk doktoruna gittik,gaitada gizli kan çıkınca süt alerjisi olabilir dedi ve diyet önerdi. Diyete başlamadan 18 gün sonra tekrar kan gördük. Bu sefer alerji bölümüne gittik orada deri testi, gaita testi yapıldı bişey çıkmadı. Bir de Kan testi yapıldı onun sonucu bir buçuk ay sonra çıkar bu sırada süt diyetine devam edin dendi. Kan gelmeye devam edince ben artık bir çok şeyi kestim. bir buçuk aydır süt ve süt ürünleri, fındık fıstık gibi yemişleri, 3 haftadır et, domates, salça, ekmek ve türevleri gibi alerjen olduğunu düşündüğüm şeyleri ve 15 gündür de yumurta yemiyorum(bir hafta kestikten sonra yemiştim ve ertesi gün herzamankine göre fazla kan gelmişti). Bu sırada fırında patates, patates salatası, kinoa kısır, kuru üzüm kayısı hoşafı, kuru incir (bir kaç gündür), zeytin arada Trabzon hurması, Medine hurması gibi yiyecekler tükettim ama kan bir türlü geçmedi. Bir gün olmazsa diğer gün oluyor. Bir hafta kesildiği olmadı. Artık gastroenterolojiye götürücez ama bebeğine alerji teşhisi konulup kan gelmeye devam eden iniz oldu mu acaba?