Arafinannesi Kızlar hayırlı günler soracağım soru cahilce ve bilgisizce gelebilir ama bu benim ilk bebeğim o yüzden çok tecrübesizim 🤗Şey ogluma Çarşamba günü aşı vurdukta bugün banyo yaptirabilir miyim acaba?
Epifenomen-gkc Arafinannesi 2. Ay aşısı ise 72 saat geçmesi lazım. 1. Ay aşısı ise beklemenize gerek yok
Sinemes Arafinannesi Verem aşısı dışında diğer aşılarda ertesi gün yaptırılıyor diye biliyorum. Emin olmak için Sağlık Ocağını arayıp sorun isterseniz😊
Efy Verem aşısı dışında yapılan aşılarda banyo yaptırabilirsiniz demişti hemşire sadece aşı yapılan yerin üstüne çok bastırmayın dedi
Arafinannesi Sinemes doktora vurdurdum canım oda 3 gün banyo yok dedi o 3 gün Çarşambayı da kapsıyor mu onu merak ettim ama arkadaşlar 72 saat demişler..
mirayilknurtolga Arafinannesi sadece 2.ay aşısından sonra 3 gün yıkamamanızı öneriyorlar verem aşısından dolayı. Onun dışında ki aşılarda aşı günü hariç yıkayabilirsiniz.
SeverusSnape Arafinannesi sadece 2 ay aşılarında 3 gün duş almadı. Ondan sonraki her aşısında o gün bile duş aldırdım. Doktoru bir sakıncası olmadığını söylediği için, aksini söylemediği sürece aşılardan sonra duş alıyor hep :)