merveasm Kızlar bugun bebeğim dişi patladı üstten cıkarttı dişini altta hiç dişi yok normal mii hiç üstte dişi olan bebek görmemiştim 🤯
Mom091 merveasm hemen arkasından da alt iki dişi çıktı. Sonra bir üstten bir alttan şeklinde devam etti☺️
Agustosbocegi merveasm kac aylik bizimkide ilk uzten cikartcak gibi bayaga beyazladi alttaki hala uc kisma yaklasmadi bile
bgmarik merveasm bebeğiniz kaç aylık.Sanırım bizim hepsi aynı anda çıkacak.7 ay 25 günlük kızım.Alt ve üst iki diş bembeyaz ve çok huzursuz😔hiç uyumuyor
merveasm bgmarik canım 10 aylık bizimki hiç dişi yoktu neredeyse sadce dün gece huzursuzdu bayadır beyazdı ama 15-20 gundur yeni bugun cıktı
Hira12 7 aylikken alt dislerimiz cikmisdi hemen arkasindan ust ikindis cikdi.9 ayligiz ust yandislerde gorundu
Esilyaa merveasm hayırlı olsun çok normal canım. Benim bebeğim de 4 ay 26 günlükken çıkardı. Hatta ben 4. Ay huzursuzluğu sanıyordum bi baktım ki 2 diş patlatmış alttan 😂
Ata0905 merveasm bende görmedim ama ikinci oglan da üstten çıkardı . Önce üst iki çıktı sonra altlar çıktı .