Damla2816 Resim eklemeye çalıştım yapamadım😔 oğlumun ensesinde ve kafasının tam ortasında büyük kırmızılıklar var be geçmiyor 😔 doktor süt alerjisi dedi 2 haftadır hiçbi şekilde süt ve ürünleri tüketmiyorum yine de geçmedi başka neden olur 🥺
Tuba Damla2816 Resim yüklemek için https://imgyukle.com/ sitesini ziyaret edin ve çıkan ikinci linki buraya yapıştırın.
Alinduru Damla2816 süt ürünleri diyetinde bütün paketli gıdalar ve yumurta da kesiliyor genelde. Bir de en az 3 hafta gerekiyor. İçinde laktoz bulunan hiçbir şey tüketilmemeli
Mhulya011 Damla2816 bizde de olmuştu farklı bi reaksiyon ve ben bütün herşey kesmiştim et ürünleri süt ürünleri belli bir müddet vücuttan atana kadar.
Ballokumu Damla2816 kuruyemişler de yapıyor ya da domates mesela. Dana eti içerisindeki proteinler de sütle aynı reaksiyonu gösterebiliyor. Ama belki de tükettiğiniz ürünler tam olarak vücuttan atılmadığından etki göstermemiş olabilir
SertapHilal Sadece süt değil yumurta alerjisi de olabilir, yumurta, paketli gıda vs tüketmeden dene bide
Damla2816 SertapHilal 2 haftadır süt, peynir yoğurt yumurta hazır ambalajlı gıda (çikolata, bisküvi…) hiç bi şekilde tüketiyorum ona rağmen geçmedi
Mhulya011 Damla2816 ben 4 ay yaptım o diyeti canım kilo alamıyordu daha çok geriliyordu. Kaç aylık şuan. Biz doğdu 25 günlük dü öğrendiğimizde
Damla2816 Mhulya011 48 günlüğüz 1.ayından beri belki de daha öncesinde hep böyle ben 2 haftadır diyet uyguluyorum yüzünde de kızarıklar vardı krem sürdüm geçti ama kafası ve ensesi geçmedi. Aynı zamanda ishali de var enfeksiyon kapmış bununla alakalı olabilir mi diye endişeleniyorum gitmediğimiz doktor kalmadı 🥺
Mhulya011 Damla2816 bizim yüzümüz felaket derecede sivikce gibi içi sulu yara oldu. 4 hafta dediler tut o bi kendine gelsin çok ağlıyordu kolik olmuştu artıkok şükür şimdi geçti ve hiç korkma senin için biraz zor oluyor sonra alışıyorsun diyete de vee bir kaka tahlil verdirin onda da belli olur aslın da