Gizemdk Merhaba anneler bebeğimin yumurta alerjisi var ve ne yedireceğimi bilemiyorum neler yapıyorsunuz meyve sebze veriyorum ama kahvaltı olarak ne yapsam fikirlerinizi bekliyorum😊
BrcnBlgn Gizemdk Sadece yumurta alerjinzmı var bundan dolayımı ne yapıcagnzı bilmiosunuz? Bizm coklu gda alerjimz var patates pirinç zeytin sogan sarımsak yesil kırmızı biber ve ayva bunun dsndaki herseye alerjimz var süt ürunleri gluten kırmzı sebze meyveler ahhh ben ne yapayımmmm bizde keske tek yumurta olsaymısss
BulunurHintKumasi Gizemdk merhaba bizde de yumurta ve süt alerjisi var 7 aylığız. Ben alerjik bisküvi yaptım bazen ondan veriyorum, geçenlerde avokado muz karışımı verdim, bazen patates haşlayıp veriyorum
Gizemdk BrcnBlgn yaa sizin işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun 😔 belirli bi kaç besine bakıldı devam ederse durumu daha detaylı yaplıcak sanırım inşallah tek yumurtayla kalırız 😊
Gizemdk BulunurHintKumasi bisküvi tarifini yazabilir misiniz beğendi mi bebişiniz teşekkür ederim fikirleriniz için
BulunurHintKumasi Gizemdk instagram kullaniyor musunuz kullaniyorsaniz “alerjikbebektarifleri” bu sayfada bir çok tarif var ben ordan aldım begendi benim oğlum ben bile beğendim yedim 😁
Gizemdk mamdamam30 mukuslu kaka ve vücudunda kızarıklık vardı kolik bi bebekti zaten çok ağlıyordu doktora götürdüm baktı atopik dermatit dedi altında yatan nedeni alerjisi olabilir kakada kan gördün mü dedi yok dedm yinede tahlil yapıldı kan çıkmadı krem verdi coresatin hipokort falan geçmedi bir de kusuyodu sonra geçmeyince tekrar gittik alerji testi yapılsın dedi doktor alerji doktoruna randevu aldık ve deri testi yapıldı yumurta alerjisi çıktı kan tahlili de yapıldı ama sonuç çıkmadı sizde hangi belirtiler var
BulunurHintKumasi Gizemdk bizim de deri testinde sadece yumurta alerjisi çıktı kan testinin de sonucunu bekliyoruz. Süt ürünlerini de denememi söyledi doktor, denedim ikinci gün vücudu kızardı bende devam etmedim.
mamdamam30 Gizemdk oğlum8 aylık mukuslu kaka ve popoda sivilce kızarıklık var.huysuzluk ağlama hep var zaten
Gizemdk BulunurHintKumasi Süt ürünleri için banada söyledi devam ederse huzursuzluk aynı şekilde sütüde kesicez😊