Ozguur Merhaba ☀️ +9 ay suluk kullanan anneler yardımcı olabilir misiniz hangisini alacağıma karar veremedim. Philips avent pipetli mi ? Nuk action cup pipetli mi ? Skip hop pipetli mi ?
Ceydakoruc Ozguur kızım asla su içmiyordu, 8 aylıkken philips aventin pipetli mor suluğunu o günden beri günde 200-300 ml su içiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ama sakın İnternetten falan almayın, eczanelerde 60-65 TL, İnternetten 90-100 tl
TalentedMom Ozguur ben cihicco almayı düşünüyorum su alıştırma bardağı çok güzel o yüzden kesinlikle chicco
Kuzumveben Ozguur avent pipetli bizde 9.ayda basladik suan 26 aylik hala kullaniyoruz sapa saglam kac kere yere dustu bisye olmadi akitmada yapmiyor
dygcm Philips avent önce 0-6 ay olanından kullandım kücük sımdı kızım 11 aylık olmak uzere pıpetlı sıparıs verdım kullanan tanıdıklarım var hıc pısman olmadılar cok kalıtelı bence avent, skip hop cok begenıyorum ama onu biraz daha ilerleyen zamanlarda dusunuyorum 1bucuk yasında fılan cerez tabagıyla cantasıyla sulugu fılan hepsını aynı alıcam cok tatlı duruyolar 🤩
Agg0207 Ozguur chicco nun pipetli sulugunu kullaniyoruz kaac aydir kesinlikle tavsiye ederim ne koku yapiyor ne akitiyor gercekten cok kaliteli ve saglam