royalasaqueen 64 ten 74 e çıktım yardımcı olur musunuz lütfen … kendime olan sevgim kilo aldıkça azalıyor…
Woody royalasaqueen 1 ay diyetisyene gidin derim. O doğrultuda ilerlersiniz sonrs. Sabahları çörek otu yagı içmek iştah kapıyor. Arada da tarçınlı Türk kahvesi deneyebilirsiniz
ikibidikinannesi royalasaqueen aralıklı oruç yani if diyeti yapabilirsiniz yasak falan yok herşey den Az az yiyebiliyorsunuz sadece 2 öğün yapıyorsunuz onun dışında su şekersiz kahve ve çay içebiliyorsunuz biraz youtubedan araştırın isterseniz güzel kilolar verenler var ben de pazr günü başladım arada kaçamağım da oldu yarın tartı günü çok merak ediyorm birazda spor ekledim mi olay tamamdır bence
royalasaqueen Kahramanne bi kaç liste buldum ama nasıl yapacağım bilmiyorum… su diyeti yapayım dedim eşim baya kızdı deli misin sen diye
royalasaqueen seymaaras eşim tatlıyı çok seven bir insan, her akşam ona tatlı yapıyorum. Ben yemeyeceğim dediğimde bile bana zorla yediriyor (kötülüğünden değil bana kıyamıyor) ama ben alıyorum kilo o veriyor… aynı kilodayız resmen… :(
royalasaqueen seymaaras benim 164 ama bende öyleyim. Vücudum kiloya göre aşırı zayıf kendimi kaldıramıyorum yerden :( çok ağladım kiloluyum diye..
Wolverine Her kilo postu a yazdım sana da yazayım Önce kendine inan yapabilirsin. sabah 2 su bardağı limonlu su ile başla güne porsiyon azalt, günlük 3lt su iç ekmek çıkar hayatından hiç yemeden duramam dersen tam buğday 2 dilim falan ye. hamur işi ve tatlıyi çıkar hayatından ve haftanın bir günü belirle o gün bir öğün tatlı ile kendini ödüllendir. sebze ve protein dengeli beslen, makarnayı sade haşlanmış 3 kaşık pirinç pilavı 3 kaşık bulgur pilavı 5 kaşık tüket. meyveler çok şekerli olduğu için gün içinde bir meyve ye mümkünse sabah veya öğlen saatlerinde akşam 7den sonra birşey yeme İlla acikirsan tarçınlı, limonlu veya pul biberli bir kase yoğurt yiyebilirsin. Emziriyorsan sütü tatlı değil Su yapar bunu unutma her ogunune salata eklersen sütle birlikte çok da sütün olur. Her gün ayna karşısında giyemedigin bir pantolonunu dene içine giremedikce motive olursun zaten. Bol şans 🍀
Eymeninannesiiiiii royalasaqueen online diyetisyen öneririm seni dinleyip neleri sevip sevmediğini saat kaçta yemek yiyebilirsin gibi bir çok şeyi sorup ona göre liste hazırlıyorlar 😊
UraSsmom royalasaqueen Bence kimsenin diyetini uygulama eğer emziriyorsan. Emzirmiypsan da herkesin bünyesi farklı Bi diyetisyenle görüşürsen senin için daha sağlıklı olur.
Eminehifa royalasaqueen o zaman tavsiyem bı diyetisyene gitmen canım öyle başkalarının listesiyle zayıflamaya çalışma çünkü listeler kişiye ozeldir