Mlsyd3 Kan damlasının tadını beğenmedi galiba ferrum verdiğimde içiyordu içeriği temiz bunda karar kıldık ama gel gelelim oğlum beğenmedi kustu siz Nasıl veriyorsunuz yada neyle versem kandırabilirim ? help😞
kaansmom Mlsyd3 ben oğluma başından beri kullanıyorum görünce ağzını açıyor direk neden öyle yaptı acaba
biraslanannesiii Mlsyd3 Mlsyd3 sağlıkocağı hemşiresi açken verdiğinde miğdesini bulandırır demişti aklınızda bulunsun sizinde belki sebebi odur😊
Astalavistababy Mlsyd3 benim oğlumda ağzını açıyor ocean d vit kullanıyorum onu içirdikten sonra içiriyorum ben d vitaminie de hemenaçar ağzını
Mlsyd3 Burcem ben Baktımda aslında portakal gibi değil tadı tam olarak kutusunda bu yazıyor bestiron damla micro encapsulated İron birde vitamin C yazıyor acaba portakal aromalı olduğu için mi ama tadı ocean dvit gibi bunu içince kustu
Burcem Mlsyd3 ben kızıma vermeden önce tadına bakmıştım ağzıma portakal aroması gelmişti ordan biliyorum ama beğenmemiş olabilir belki de mesela benim kızım da ferrumu içince iki gün kusmuştu o da bize yaramadı 😃
biraslanannesiii Mlsyd3 açken de verebilirsin fakat miğde bulantısı yapabilir onun için emzirdikten yarım saat sonra kan ilacını vermelisin dedi 🤷🏼♀️ Siz bilirsiniz sağlıkocağına danışabilirsiniz ya da doktor numaranız varsa danışın tekrardan
Mom9 biraslanannesiii hemşire yerine doktora sorun bence. O da kahvaltıda kalsiyumla etkilişime girmemesi için damlanın
biraslanannesiii Mom9 haklısınız benim bebeğim 4 aylık aşıya gittiğimizde devletin verdiği kan ilacını verirken söyledi doktora gitmedim bunun için . Tabiki doktora danışmak da önemli 👍🏽
Mlsyd3 Burcem valla şaşırdım ferrumu vermek istemiyorum bunu aldım kaldı öle artık mandalina suyu verirken arada çay kaşığı ile bunu vereyim olmazsa bir şekilde C vitamini olan bir meyve ile verin demişler böyle yapayım artık
Burcem Mlsyd3 aynen mama verenler de içine damlatıyormuş yada ek gıdaya geçenlerde böyle meyve suyuna falan da verebilirsin tabi