Prensesannesii34_ Bebeğim şu 4 gündür aşırı kendini öne atıyor ağlıyor oturur gibi yapınca duruyor seviniyor . Artık destekli oturtabilir miyim? Bi sakıncası var mıdır
Filizz66 Prensesannesii34_ kucağında oturttur. Ben 3 aylıkken kucağımda oturtturuyordum şimdi 5.ay 25 günlük hala kucağımda oturtturuyorum bazen yatakta oturtulduğum zaman öne doğru eğiliyor beceremiyor daha kendisini dik tutamıyor diye geri yatırıyorum hemen ama kızım asla yatmayı sevmiyor
Yakupuras Prensesannesii34_ dün doktora sordum canım bende daha 4 ayına girmeden kucağımda oturtmaya başladım doktor da oturt dedi.
Prensesannesii34_ Selen21 kucakta bende yapıyorum hafif oturur pozisyonunda . Ama yerde arkasına yanlarına birşeyler koyup yapabilir miyim ?
Selen21 Prensesannesii34_ bi kac kere oyle de denedim canim 1 dk falan durdu oyle yanlarinda arkasinda yastik vardi
Pelin55 Prensesannesii34_ benim oglumda oturmakn istiyor canim benim gecen hafta doktora da dedim asla oturtma omurga egriligine sebeb olursun dedi 5.ayda destekli 6.aydada desteksiz oturtmaya baslayalim dedi ki abisi ile ablasini da o.aylarda oturmaya baslamistik
Prensesannesii34_ ayda çoğu bebeğin fiziksel gelişimi destekle oturabileceği bir seviyeye ulaşmış, gerekli kasları kuvvetlenmiş olur. Bu ayda bebek arkasına ve yanlarına destek koyarak oturabilir. Desteksiz oturma ise 6 ve 8. aylar arasında başlar. İnternette böyle yazıyor 🤷♀️
Mom62636362 Prensesannesii34_ bir bebek oturmak istediğini kendisi belli eder, sizin bebeğiniz de istiyormuş, oturtun ama uzunca bir süre değil
Birhemsireanne__ Prensesannesii34_ ya bence bebegim isteğine göre ve becerisime göre benm benegmde 4 aylık emzirmeye yatırıyorum kucağımdaki yastıga onda nile gövdesini kaldırıyor oturmak ister gibi asla yatmayı sevmiyor kucakta bile oturur pozisyon gibi önce bakmak istiyor doktor bebek ne zaman hazırsa o zaman başla dedi kucağımda oturtuyorum 1 2 dakika b 15 gün sonra koltukta deneyeceğim
Prensesannesii34_ Meva_ tam oturmaktan bahsetmiyorum ya sırtına etrafına birşeyler koyup hafif oturur gibi yapmaktan