cileklimilk Snfk canım damladan değil de zaten uyumaya meyilli oluyorlar ama uyandıramama durumunu doktorunuza danış benim bebeğim sarılıktan ötürü ayılamıyordu sürekli uyumak istiyordu ama gaz damlasından olduğunu zannetmiyorum 🌺
anneadayi06 Snfk belki de gazı rahatlayınca gevşemişdir uyumuştur 🥰 ama yine de takip et bir doktora danışırsın uyku hali devam ederse
Emine38 Snfk anladim bende 1 haftalik filansa sariliktan uyur diyecektim benim oglum da uyuyordu hep meger sariliktanmis insallah duzelir
Snfk Angars ama şekeri düşmez mi? Bütğn gece uyudu uyandıramadım. Az önce yüzüne soğuk mendil süre süre zar zor uyandırdım maksimum 5 saniye uyanık kaldı. Az emdi geri düştü. Gazını çıkarınca tuvaletini yapınca 5 dk uyanık kaldı sadece.
Kuzumunanasi Snfk bisey olmaz demek ki yorgun veya damla biraz etkilemişte olabilir zaten sarılık ilk 1 ay riskli. Ben cocugum doğduğunda ilk 2,3 uyandırdım uyanmasıymış sonra hiç uyandırmadım suan 5 aylık. Acıkan çocuk uyanı ki senin ki emmiş yatmış
Snfk Angars gece 12:30da emzirdim. Gece 4te uyandırmaya çalıştım uyanmadı. 7de yüzüne ıslak mendil süre süre uyandırıp zar zor emzirdim. Gaz çıkarıp tuvaletini yapınca geçti sanırım ilacın etkisi.
Snfk cileklimilk sarılığı geçeli çok oldu ama. Gaz çıkarıp tuvaletini yapınca uyandı gerçi. Uyanık şuan 🥰
Angars Snfk o kadar uyumasindan bisey olmax korkma ben 25 günlük olduktab sonra hic uyandirmadim bazen 7 saat bazen 4 saat uyuyordu ne zaman açıkirsa zaten uyanıyor 🥰