edsn1 Merhaba hanımlar travel tipi bebek arabam var ama kullanamıyorum gerçekten ağır tek başıma hem bebek hem arabayı aşağı indirmek zulüm kabin tipi kullandığınız ya da beğendiğiniz bir bebek arabası var mı?
Rules edsn1 sunny baby nin iris modelini aldık hem fiyatı uygun hem toplanıp küçücük oluyor hemde çanta gibi omuza asabiliyorsun bizimkinin yenidoğan puseti de var pusetsiz de satılıyordur belki
mermik edsn1 joie turist kullanıyorum ama tentesi cok az yatiyor kizim hic hoslanmiyor güneşten. Bence tam yatar tenteli alin alacaksaniz
Pankek edsn1 Uzun araştırmalar sonucu Kraft A9 da karar kıldım. Tentesi ve ayak kılıfı ile tam korumalı oluyor, bir de katlanınca çekçekli valiz gibi tutacak yerini çekip çıkarıp sürükleyebiliyorsunuz. Çok hafif ve manevra kabiliyeti güzel
edsn1 Bortubocek aslında ben de Kraft you bakmıştım ama fiyatı 900 dü birden 1500 liraya fırladı bir bayanda Pierre Cardin yehoo gördüm turkuaz o da gerçekten şık duruyordu kokpit e de bakayım öyleyse yehoo kullanan var mı çevrenizde ?
edsn1 Miniknur trolley me de Kraft you tarzındaymış tentenin kapanma durumu kullanılışı falan nasıl tek yön galiba değil mi?
Bortubocek edsn1 evet yehoonun tekerlekleri biraz daha kucuktu ve sürüşü pek rahat degildi..(kis icin kilifi olmasi ve yagmurlugu arti ozellikti sadece).. onun icin kraft aldim ben
Miniknur edsn1 evet tek yon. Kabin modellerinde yokmus cift yon zaten. Tentesi iyi. Penceresi var ve kapama alani iyi
Bulut54 @Epifenomen-gkc merhabalar 🌿 Kraft cockpit bebek arabasını araştırıyorum 😊 şuanki indirimli fiyatı 1.400 TL , tavsiye ediyor musunuz??
Bulut54 @Bortubocek merhabalar 🌿 Kraft cockpit bebek arabasını araştırıyorum 😊 şuanki indirimli fiyatı 1.400 TL , tavsiye ediyor musunuz???