Nefesinannesii Kızlar bebeğinin kulağını deldiren var mı? Ne zaman deldirdiniz veya deldirir misiniz? Benim alerjim var kulağıma takı takmıyorum vucudumda sahte takıyı kabul etmiyor alerjileniyorum. Acaba bebegimde olur mu diye merak ediyorum. Benim kulaklarım delik ama keske delik olmaymıs takamiyorum bisey. Kararsiz kaldim
anne15 Nefesinannesii doktorum 6 aydan itibaren deldirebilirsiniz dedi. Ama ben hala cesaret edemedim fuzuli bişey için canını yakmak gibi olcak diye 😒 alerji için sanmıyorum ırsi olupta onada gecsin
BusraNare Açıkcası ben deldirmeyi düşünmüyorum çünkü onun bedeni ve onun kararı ilerde büyüdüğünde isterse kendi deldirir vücudunda geri dönüşümü olmayan bişeye karar vermeye hakkımızın olduğunu düşünmüyorum aksi görüşte olanlara da saygım var tabiki ☺️
yerli-yummymummy Bende istiyorum deldirmek interneten 1yaşını bekleyin diyor etraftan duyduklarım 2ayda deldiren varmış ben pek cesaret edemedim büyünce delinen bölge yer değiştirebiliyormuş
Deletedmom5284 delirmeyi düşünmüyorum küçükken benim kulağımı delmişler, kulağımı yırtmışım, sonra iyileşince yine deldirmişler kulağım yine kapanmış iltihap olmuş turuncuya dönmüş paslı gibi, şuan içinde kan pıhtıları var halen elime geliyor
Clk7 Nefesinannesii benim kızımda 7,5 aylık hediye küpe gelince düşündüm bu kulak deldirme olayını ve deldirmemeye kadar verdim. İlerde kendisi isterse deldiririz derdimiz bu olsun.
Mom091 Nefesinannesii 5 aylıkken deldirmiştim. Küpelerine aşık kızım herkese baaaaak küpeeggg diyip gösteriyor🙃
Deniz_1987 Nefesinannesii kızım 9 aylık ve 2 hafta önce deldirdim.. çok şükür 1 günde iyileşti çünkü sürekli desinfekte sprayini sıktım ve iltihap olmadan atlattık, kuyumcu açılınca altın küpeye geçiş yapıcaz inşAllah🤭❤️
614408eoa Nefesinannesii denemeden bilemezsn ki bn 7 aylıktı deldirdm hc bir sorn yasamadım 1 ay kadr o celik küpeler kaldı sonra altın taktm hala kulaklarında 14 aylkta kızm
kivircik_annesi26 Nefesinannesii ah ne çok istedim once altın küpe almalısın 1 ay sonra altın istiyorlar dediler aldık şimdide kışa kaldık şapka takamam diye doğum gününe bıraktım🥴
Yasmin26 Nefesinannesii ben 4 aylıkken deldirmeye götürdüm fakat eczaneler 1 yaşın altını delmiyomus kuyumcuya gittim artık biz yapmıyoruz ezcanr yapıyor dedi bende tam 1 yaşına girince gidip deldirdim
mermik Nefesinannesii bedeniyle ilgili değiştirmeyeceği kararları ben almak istemiyorum. Kendi hakki. Büyüyünce karar verebilir diye düşünüyorum 😊
biranne11 Nefesinannesii 1 yaşında deldirmek daha uygun olurmuş. Daha küçük deldirme durumunda deliğin küçülmesi,yerinin kayması gibi bir durumlar olabiliyormuş