Seda5959 Hamileyken çok oynuyordum malüm bebiş olunca bıraktım. Bebişimde uyudu uyanana kadar uykum da yok canım sıkıldı biraz oynayım dedim😂 Aranızda benim gibi olan varsa gelin dışınk dışınk yapalım 😂
CigdeminMevasi Seda5959 bende hamileyken çok oynardım doğumdan snra girmemiştm hiç bugğn girdim kızım uyırken oynamayı unutmşum 😂
Rules Seda5959 ayy bende çok severim çok oynardım eskiden manyak gibi 😂 daha bugün dedim eşime pubg yi çok merak ediyorum ne değişiklikler oldu diye 😂😂 artık pubg bi hayal
Kamileyldrmm Seda5959 Eşim oynuyor bende onunla birlikte oynamayı denedim ama beceremedim 🙄 çok istiyorum öğrenmeyi ama yok olmuyor 😌
Seda5959 Rules hamileyken karantina zamanında evde iyi geliyordu güncellemeyi daha yeni yapıyorum bakalım neler olmuş 😊
Rules Seda5959 bak bakalım umarım bi gün bende yapabilirim 😂 azıcık şuraya takılınca bile kendimi bi tuhaf hissediyorum bugün kendime vakit ayırdım diye 😬😂
Seda5959 Deletedmom5284 bende şarj bitene kadar en sinir bozucu tarafıda bu zaten çok şarj yiyor takılıykende oynayamam😅
Seda5959 [silindi] Benimde bi ara hayaldi muge aplaa😁benim eşim de başka oyun oynuyor telefondan pek oynayamıyor pubg ı 🤪
Nkucar Kızlarr beni de ekleyin ama yarın oynayalım benimkini uyuttum bende az dinleneyimmm 😂 malum eşim kıskanç ve onun adıyla açtım hesabı 😂 Umutkeles1
Seda5959 Kamileyldrmm ilk başladığım zamanlar bende oynayamıyordum o kadar komiktim ki oynarken 😁 çözene kadar sonra sonra alıştım 1.5 yıla yakın dewamke🤪😅