aliMommy 22 aylik oglum memeyi biraktirmaya çalışıyorum olmuyor butun gun elini iceri sokup meme meme diye geziniyor bi kizsam meme düşse meme gülse meme benden çok mememi seviyor nasıl yapcaz bu işi taktik maktik verin bacılar biraktirayim yeter qariii 🙁
Adeviyee aliMommy siyah yün koy annem öyle bıraktırmıştı kardeşime ya da yara bandı yapıştır o da baya işe yarıyor
AgentMom aliMommy ben gündüz emmesini kesmiştim ilk baş meme istediğinde aklına düştüğünde oyuna yönlendiriyordum ya da sevdiği bişeye. Gece yi de bir hafta sonra kendileri bırakmıştı. Arkadaşım salça sürmüştü kurumuş ilkinde bakıp istememişti ikincide emmiş ama öğürmüştü. Yani iğrendirip bıraktırmak kolay ama bebeğin psikolojisi bozuluyor. Sürekli konuşa konuşa azaltın kafasına yer yapın sonra gün içini saat aralarını açın en son da geceyi. Ama baya sabır işi kolay gelsin.
Sehzadelerm aliMommy sütünü içtim diyor benimki de aynı yaa 22 aylık meme vercen mi diye önümde arkamda dolanıyor birini emerken diğerini mincikliyor iki gündür de ısırmaya alıştı büyüğü iki yaşına kadar emzirdim haksızlık olmasın diye 2 ay daha direniyorum bakalım
aliMommy Sehzadelerm benimkide öyle ya birini emerken diğeriyle oyuncak niyetine oynuyor ben basliyim yavastan dedim 2 yasina kadar anca pat diye kesilmezmis ya kesemem zaten kiyamet kopar
Adeviyee aliMommy yara bandını denemediysen dene yine de ama çıkaramayacağı sağlam olanlardan yapıştır
Aysduha Sabır tası galıba onu çok duydum kömür sur renkten belkı almaz acı surme ya yavrum yanar agzı fln ☺️
Sehzadelerm aliMommy benim kardeşimin eşi sağlikci rimel sürmüş de biraktirmis ben diş macunu sürmüştüm büyükte ya da salça tam hatırlayamadım size gelen önerileri bekliyorum burda 1 mart dogumlu benimki sizinki
Rukiye55 aliMommy sirke surebilrsnz kokusundan emmiyoms yaklaşmiyoms bile yada internette sabır taşı dye bsey varmış o da iyiyms
Woody aliMommy Şaka değil valla. Ankarada adını unuttuğum meşhur bir doktor var. Birkaç kişiden duydum meme bıraktırması çok meşhurmuş. Arkadaşıö gitti. Bunu önerdi.