metenin-annesi96 Arkadaşlar merhaba 6 aylık erkek bebeğim var. Sünnet ettirmek istiyoruz daha fazla geçmeden. Özel hastaneye bütçemiz yetmiyor. Devlet hastaneleri hakkında bilgisi olan var mı acaba? Yardımcı olur musunuz?
Annisss metenin-annesi96 canim sana tavsiyrm gec kalmissin cunku 3 4aydan sonrada donmeye basladigu icin zorlanirsin diye biliyirum yunede sen bilirsin tabi de
EslemDilan metenin-annesi96 yeğenim 8 aylık sünnet oldu eve sağlıkçı geldi tanıdığımız 400 TL’ye yaptı ama İzmir’de yaşıyoruz, Ankara hakkında fikrim yok hayırlısı olsun şimdiden
Demirer1- Dilekali benim bebeğim yarın tam 2 aylık olacak 3 gün ince sünnet olduk bayraklıda özel bir sünnet kliniğinde. Çok memnun kaldım ilk gün iyiydi 2.gun biraz huysuzdu bugün iyileşti bile. Bende ayrancilarda oturuyordum önceden
aynuruygar Arkadaşım şehir Hastanesi’nde yaptırdı memnun kalmış ben Keçiören de Vedat Ali Can oğluna yaptırdım 500 tl ye 3 aylıkken yaptırmıştım çok rahat geçti çok memnun kaldım
metenin-annesi96 aynuruygar hangi bölümden randevu almış acaba? Ben arıyorum Ulaşamıyorum hastanelere ya da randevu aldıktan sonra direk gittiniz mi yanınızda bir şey götürdünüz mü bunları merak ediyorum
aynuruygar Dilekali aaa. Çok pahalıymış ama Ankara’da bu fiyatta yapanda çok bizim Drmuz okadsr tercih edilmemesine rağmen yüksek değil fiyatı çok aşırı ilgili ve aşırı hijyen bir yer
Dilekali Demirer1- ya gerçktnmi Yıldırım market varya subaşına giderken bnde orda oturuyorum sn nerde oturdun cnm kmde kaça yaptırdın cnm