Ecrinderin İçim hiç rahat degil ama bugün başladım kesmeye sabır taşı sürdüm İnşallah kolay olur🤲🤲 Önerebileceğiniz bir sey varmı? Gece ne vermeliyim?
2balbiranne Ecrinderin benim kızım 13 aylıktı gebeliğimi öğrendiğim de gündüz iyiydi ek gıdayla sdare ediyordukta gece zordu o zaman da pınar 1 yaş devam sütü vererek idare ettim küçük olduğu için çok anlamadı hemen süte alıştı kolay kesildi. Size de hayırlı olsun 🍒
1Anneve1Bebek Ecrinderin Arkadasmda hamile memesine nar ekşisi sürmüş 1 2 bidaha almamış. Ama tabi nasıl etkiler Bi fikrim yok 😔
Ecrinderin Zumraa12 hamileyim 4 aylık artık dayanamıyorum cok bitkin düşüyorum ve hiç birsey yemiyor 😖😢
Ecrinderin seymaaras mecbur kaldığım için kesiyorum 😢😢 içim kan aglıyor makesef ablası 2 bucuk yasına kadar emdi beklenmedik bir şekilde bebek sürpriziyle karşılaştık 😔
Zumraa12 Ecrinderin aa haklısın o zaman Allah yardımcn olsun nasıl kesersin Bi fikrim yok ama zor olucak senin için
Dragon2018 Ecrinderin kes canm ben kesmedim resmen iligim kemiğim kurudu bütün değerlerim sıfır olmuş resmen
seymaaras Ecrinderin Hadi ya. Bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim. Allah analı babalı büyütsün canım
Smyra58 Ecrinderin bende aynı swkilde supriz bı bebek haberi ile bebeğimi sütten kestim bebeğim çok zorlanmadı ama ben çok üzüldüm 😥😥
Ecrinderin seymaaras Allah razı olsun çok teşekkür ederim hakkına girdim mi diye düşünüyorum 😖 4 ay anca dayanabildim doktorum devam et deseydi yine devam edicektim
seymaaras Ecrinderin Hiç kendini boşuna sıkıntıya sokma. Senin sağlığın bozlursa ne karnındakine ne kucağındakine yararın olur
Ecrinderin Zumraa12 😖 Keske dayanabilseydim büyügü Sabırtaşı İle kesmiştim bakalım bundada basarılı olacak mıyız😖
Zumraa12 Ecrinderin nasıl dayanacaksın canım karnındaki büyüdükçe daha da zorlanacaksın rabbim kolaylaştırsın bunda da işe yarar inşallah her istediğinde salça kıl falan göğsüne koy Bi kaç kişiden duymuştum tiksinip istemiyorlarmış
Ecrinderin Dragon2018 bende emdikce hareket etmek istemiyorum birsey yiyesimde gelmiyor cok halsizim doktorumda dedi Allah göstermesin kalıcı hastalık bile olablir bırakmazsan dedi ve bebek erken dogabilir dedi 😔
Ecrinderin Zumraa12 cok tesekkür ederiz ♥️ Köpoek ısırdı diyorum emmiyor yavru cok istahsız diye ben dayanamayıo veriyorum ama bakalım bugün Başladın gece ne yapacağız bilmiyorum gece çok emer😖
Dragon2018 Ecrinderin erken doğmasını bilmem ama ben emzirdim birşey olmaz diye degerleim baya yüksekti hepsi boşalmış pişmanım