Fyzaeyll Hanımlar benim eşim çok şükür herşeye yardım eder hatta ben olmasam herşeyi o yapar. Geçen dedemler bize geldi yılda bir gelirler zaten ama boynum tutulmuştu eşimde dedemin yanında kızımızın altı kirlenmiş dedi diğer odada değiştirdi. Biten çayı farketmeyince eşim doldurdu. Dedemlerin peşinden inerken çöpüde alınca dedem baya dalga geçti cam da siliyo musun yemek yapıyo musun diye. Millete nasıl anlattıysa Cuma günü camide baya gülmüşler eşime. Sen şeyin yolunu biliyo musun demişler eşimde neresi deyince hanım köyün deyip gülmüşler adamın psikolojisi bozuldu resmen. 2 gündür elini sürmüyo bişeye kızımız grip oldu sadece ona bakıyo. Nasıl ayarına döndürcem bu adamı 🙂
Alyask Fyzaeyll ay ne sanslısın 😊 bnm eşim bebekle ılgılenır bakar gezdırır sallar fılan ama bu kdar sen eşinin kıymetını bıl cay da dolduruyomus ya bızımkını öldürsen yapmaz hele bı de mısafırınkını 😁 sımdı bozulmuştur dalga konusu oldum dıye ama yakında düzelir merak etme 👍
Deletedmom324 Fyzaeyll valla benim esim de yapiyor. Ona bu sekilde davransalardi o da gulerdi ya da fena posta koyardi. Ama yine yapmaya devam ederdi. Kendinden odun vermek nedir. Ben anlamiyorum.
Kahvegerek İçinde varmış eşinizin benimkisi de öyle zamanla geçer bu süreçte yardım etmesini istemeyin eski haline döner hemen 🥰
Fyzaeyll Kahvegerek Tek çocuk eşim kayınvalidem çalıştığından herşeyi öğrenmiş. Valla billa bidaha ellemem bir şeyi dedi. Üstüne gitmek istemiyorum ama yatağı bile toplamıyor 😃
Kahvegerek Fyzaeyll aynen bizimki de tek çocuk 😅 ama annesinin evinde su bile almaz. Desin öyle duramaz yapar
Fyzaeyll Alyask Bebekle ilgilenmesi de çok güzel ama 🙂 Caminin kahvesinde kalabalıkta herkes gülünce çok gücüne gitmiş aşırı saldı kendini su içtiği bardak bile tezgahın üstünde 😃
Alyask Fyzaeyll adam napsın bozulmuş ya demekkı yapmıcam artık dedı 😁 halbukı ne kadar güzeli bısey eşine yardım etmesı bu insanları da anlamıyorum ne var dalga gececek valla Esin’e yardım eden erkeklerın sayısı az sıkı tut adamını 🤣😊
Fyzaeyll Alyask Rabbime çok şükür. Sorunlu bir hamilelik üzerine 3 ay hastanede yattım aylarca sesini çıkarmadı. Yinede her işi ona bırakmam tabiki 🙂
Alyask Fyzaeyll ya tabıkı kadının ısı ayrı erkegın yaptığı ayrı ama yıne de yardım etmesı çok güzel bısey masallah dıyelım 🧿
Yagizinannesi Fyzaeyll bnde senn gbiyimdr hamileliğm skntlı geçti hep yatmam lazmdı ilk aylar yinede kendi işimi kendm gördm yardmcı olr ama o kdar büyük yardmları yoktr😂😂
Fyzaeyll Yagizinannesi Vardır çok şükür bide kayınvalidemle beraber yaşıyoruz ona yaptırmak da istemiyorum bana şimdi tek olunca zor geldi 😃
Fyzaeyll thelake Evet şimdi yemek yedik eskiden tabağını makinaya koyardı hiç olmadı mutfağa götürürdü. Masada bıraktı kalktı 😃
thelake Fyzaeyll eh işte mesela dün akşam kaşım biyigim birbirine karışmıştı artik bi el atayım dedim oğlum uyuyordu uyandı dedi ağlamıyorsa sorun yok dedim agliyo dedi e bi zahmet al kucağına dedim ısırmıyor korkma aşıları tam 🤣🤣