Ruken_mirali49 Selam hanımlar 🙋♀️ 1 yaşındaki oğluma hangi balık yağını önerirsiniz? Deneyimli anneler yardımcı olurmusunuz
Ruken_mirali49 Asafeymeninannesi teşekkürler 😊 internettenmi aldınız yokda eczaneden sipariş üzeri getirtiyorlarmi?
Ruken_mirali49 Kuzucukk evet fiyatlara bi göz attim cidden çok pahalı ocean daha iyi fiyat olarak bakıcaz artık 🤷🏻♀️
Ruken_mirali49 Woody oceanin vitaminini kullanıyoruz biz şuan fiyat olarkata bakınca bi ocean uygun bakalım ne alicam 🤷🏻♀️
Araseymen Ruken_mirali49 oceon kullanıyorum alırken epa ve dha değerlerine baktım olması gereken düzeyde tadida portakallı içerken zorluk çıkarmıyor şuan için memnunuz 😊
Ruken_mirali49 Araseymen tadını sevdi demekki maşallah 😊 valla görünen oki ocean kullanıcam fiyat olarkata uygun möllers çok pahalı 🤦♀️
Ata0905 Ruken_mirali49 Trendyol da 99 su en son . Diğerlerine göre makuldu . Mollers falan çok pahalı.
alyatosum Ruken_mirali49 1 yıldır ocean multivitaminli balık yağı kullanıyorum kızıma sabah kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığı veriyorum doktorumuzun tavsiyesiyle bu şekilde kullanıyoruz🤗
alyatosum Ruken_mirali49 1 yaşındayken kullandığımda bana göre artmıştı canım her gün veriyordum sonra her gün vermenin doğru olmadığını öğrendim haftanın 2-3 günü veriyorum . Şimdi kara mürver şurubu aldım nutrigen markasının dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum 😊
Ruken_mirali49 alyatosum bizde kara murven meyvesinden çok fayda gördük şurup olanindan frigus adi çok beğendik 😊