ErdoganEda Kızlar bebeğim aç ama memeyi emmiyor biberonu alıyor atak mı oluyor mu gündüz gece emiyor bu saattlerde aglıyor veriyorum memeyi almıyor kafayı yiyecegimm yardım edin
ErdoganEda iki_prens_annesi_ denedim neler yapmıyorm kii gönlü olunca güzel emiyor gönlü olmayınca kıyamet kopuyor
Minikbirkalp 4 aylığız bizde de aynı sorun var mecbur mama vermek zorunda kalıyorum memeyi ağzına dayayınca kızılca kıyamet kopuyor 🤷♀️🤦♀️
Minikbirkalp ErdoganEda mama vermekte istemiyorum memeyi bırakır diye korkuyorum ama yapacak bir şeyim de yok çaresiz kalıyorum bide ger kafadan bi ses çıkınca bu çocuk ac mama yap sanki ben bilmiyorum ac olduğunu 😡
ErdoganEda Minikbirkalp Canım bana komşum demişti o memeyi bırakacak onun için biberon istiyor diye dedigin gibi aç oluncada insan dayanamıyor aç kalmasın diye sayıp veriyorum sütümü Allah dan karışanım yoksa iyice mahvolurdum
ErdoganEda Minikbirkalp akıl veren çok oluyor sanki hepsi sorunsuz büyüttü bebekleri bizde böyle böyle ögrenecegiz
ErdoganEda Minikbirkalp boş herkesi söylesinler hee tamam yaparım de hiçbirini yapma salla gitsin sen yine bildiğini yap