Egesem Kturna bizimki de günde 1-2 defa hıçkırıyor çok içip doyduğu için okudum İnternete ama bilemiyorum 😕 bilen biri varsa açıklasa seviniriz ☺️
Kturna Egesem bizimki her emme de hıçkırıyor anlamadım bende doyuyor mu midesi mi büyüyor Doysa da emmk isteyenlerden benimki
YagmurBegum Peki ne zamana kadar doyduğunun ve mide büyüdüğünün işareti olarak algılayabılıriz? Şuan da kızım 3 aylık yıne ara sıra emzirdikten sonra hıçkırık tutuyor ılk doğdugu zamanlar her emmedeydi
Kturna YagmurBegum 1.5 aylık bizimki Hastanede de ilk emzirmeye başladığım dan beni neredeyse her emmede hıçkırık tutuyor Hiç sevmiyor sinirleniyor ağlıyor bu defa da geçsin diye emzirmek zorunda kalıtyorum Araştırıyorum heryer farklı bişey söylüyor
YagmurBegum Kturna ahhh evet bilirim o sinirlenmeleri 🤩 benim kızımda hıckırdıkcA bagırırdı ☺️ Ben hıc arastırmadım burda konusu gecmişken sorayım dedım merak edıyordum acaba büyüdükçe bu özellik kaybolur mu diye
GamzeAsel 3 aylık kızım var aynı sıkıntıyı bizde çekiyordum doktor sorduk doktor cigerine kaçıriyor sütu dedi ememeyi kesin dedi hıçkırık geçmesini bekliyordum sonra bi akrabam limonu bi çay kaşığına 7 damlatiktan sonra ver dedi ben bu şekilde geçiyor