Kuzucum minnostospik iğrenç kesinlikle tavsiye etmiyorum kırıyor kılları heryere bulaşıyor çamsakızı en iyisi hem karatmıyor hemde yumuşak oluyor
minnostospik Kuzucum trendyol baktım yorumlar iyiydi kullanan var midir diye sorayim dedim ama cam sakızı mi o nasıl oluyo
Kuzucum minnostospik internette araştır istersen çamsakızını boncuk ısıtma cihazı felan aldım duruyor bir köşede memnun kalmıcağına eminim
nzlinzlii minnostospik evet acisiz a-101 den aliyorum ama sen agdaya aliskin degilsen kullanamayabilirsin . bak kuaforlerde konserve agda kullaniliyor o senin icin daha kolay olabilir
Melis65 minnostospik çünkü tüyleri kalın çıkarıyor ve çekmesi zor oluyor taş gibi oluyor sürünce çekince hepsin elinde kırılıp kalıyor ben kullandım memnun kalmadım hiç
Gokturk-10 minnostospik bence ne kadar sürede çıkması kişinin bedenine bağlı,3.haftada anca çıkmaya başlar benim ve normal ağda gibi güzel alıyor makinesini falan da almıştım içinde eritiyordum sonra tabi makine bozuldu😂
minnostospik nzlinzlii onceden lazere gidiyordum bebegim 6 aylik olunca gelirsin dediler simdi de ağda yapıyorum kuaföre gitmek istemiyorum araştırınca boncuk ağdayı gördüm tereddüt ettim açıkçası 6 ayda çıkaran diye girdum bi yerde de
minnostospik Gokturk-10 makine ile beraber internette satılıyor genellikle malum corona kuaförler pek güvenilir değil