Hocahnmm Kızlar 4,5 aylık kız bebeğim var 2 hafta önce uyku eğitimine başladım.Ancak gündüzleri çok az yatıyor işin tuhaf tarafı sanki alarm kurulmuş gibi 45 dk uyuyor hep ve uyanıyor sizce uyku süresi normal mi ? 3-4 uyku yaptırmaya çalışıyorum
Derinmevzu20 Hocahnmm desteksiz mi uyutuyorsunuz ? Benim kızım şuan atak haftasında sanırım , bitince desteksiz uyutmak istiyorum
Ilbilge Hocahnmm siz 40.dkda hafif uyandırıp geri uykuya dönmesini sağlarsınız döngüyü atlatacaktır. Ben uyku eğitimi vermediö ama okuduğum tüm yazılar bu şekilde uyku eğitimi hakkında
Hocahnmm Ozguur desteksiz uyutmuyorum kucağıma alıyorum kısa bir ninniyle uyuyor ama dediğim gibi 45 dk yı geçmiyor süre
Minik12 Hocahnmm nasıll yaptığınıızı paylaşırmısınız acaba bizde 4 aylık olduk bu dönemde uyku denen birşey pek yok :)
Hocahnmm Minik12 akşamları hep aynı saatte duş aldırıyorum yağla masaj yapıyorum hep aynı uyku tulumunu giydiriyorum ve uyku saatinin geldiğini hatırlatıyorum yine kucağımda bir iki sallıyorum uyuyor 🙏🏻😊
Ozguur Hocahnmm bence destekli uyuduğu için 45 dk da bir uyanıyordur çünkü uyku döngüsü bitiyor diğerine geçmek için tekrar destek bekliyor. Tavsiyem yine destek vererek uyutun daha sonra desteği kesmeye çalışın. Benimde aynı sorunum var desteği kesmeye çalışıyorum bende şuan.
Hocahnmm Ozguur nasıl yapıyorsunuz bunu gece sorun olmuyor çok da gündüzleri uykumuz çok kısa bazen kendi kendine uyuduğu oluyor nadirde olsa yatağına götürüyorum oradada aynı süre uyuyor
Ozguur Hocahnmm emerek bazen sallanarak uyuyor uyandığında tekrar sallıyorum uyusun diye sonuçta uyuması daha önemli