XSemanur kızlar 3 ay 10 günlük kızım parmağını emmeye başladı arada da işaret parmağını agzına sokuyor kusuyor emzik veriyordum artık emziği de almıyor çok fazla ne yapmalıyım
Asli123 XSemanur bence emdıgı zaman dikkatini dağıtacak birşeyler bulun. O aylarda benm oğlumda emiyordu ben ilgisini dağıttım. Eltim hiç ilgilenmedi emdi çocuk. Su an 2 yasına Girecek her bulduğu fırsatta parmağına yapışıyor. Artık damak yapısı bozulacak çocuğun.
turunculuanne XSemanur benim kızım da 2 aylık yeni emmeye başladı. Bu aylarda olması gerektiğini söylemişti doktor, yani olağan bir durum. Kendi ellerini parmaklarını keşfediyor. Gelişimi için gerekli
ikbalkr XSemanur benimki de 2 ay 18 günlük parmak emmeye çalışıyor elini ağzına götürüyor .farklı emzik deniyorum hiç kabul etmiyor. henüz parmağını ağzına tam sokamadi ama öğrenir yakında sanırım
XSemanur ikbalkr canım benimkide emzikle uyuyordu emziğe bağımlıydı ama artk emziği almıyor parmak alışkanlık olacak diye de korkuyorum
Zeynepli1234 XSemanur 2 ay 24 günlük kızımda çok emiyor parmaklarını aynı senin dediğin gibi bazen kusturuyor kendini ama araştırdım bu gayet normal bişeymiş ellerini tanıyormuş