Ilknurutku06 Bebeğime piyanolu oyun halısı almak istiyorum. Babycim ve prego masters arasında kaldım. Kullananlar artı ve eksilerini yazabilir mi acaba ?
Deletedmom47 Ilknurutku06 Ben almadım ama kullanan arkadaşlar var onlardan bildiğim oyuncaklarının iyi olması birde sert vs olmaması tercih ediyorlar genelde .
damlahira Ilknurutku06 piyanolular çabuk bozuluyor diye biliyorum kullanan arkadaşlarımdan duyuyorum bizde yookidoo nun var çok güzel kızım severek oynuyor e bebek sitesinden videosunu izleyebilirsiniz
Hazel34 Ilknurutku06 bizde piyanolu almak istiyorduk tavsiye uzerine tiny love maymun adasini aldik cok memnunuz 😊
Birgecan Ilknurutku06 yookidoo yu tavsiye ederim bence çok amaclı bir oyun halısı. Hareket eden arabası var oyuncakları takip çıkarıyorsunuz sıkılmıyor çocuk. Yüz üstü sırt üstü farklı şekillerde oynayabiliyor. 👍
Deletedmom_297 Ilknurutku06 pregonun dönenceli oyun halısı var kızım yatmayı seçmediği için oynamıyor
damlahira Gzderdem yookidoo oyun halısını tavsiye ederim arabası hareketli oyuncakları takıp çıkarabiliyorsun e bebek sitesinden videosunu izleyebilirsiniz
Gzderdem damlahira evet şimdi baktim arabanın hareketli olması daha dikkatimi çekti diğer halılar da böyle bişey yok
damlahira Gzderdem evet zaten öyle olması güzel canım biraz pahalı ama değiyor verilen paraya ☺️ Halısıda büyük
Ilknurutku06 Zmrasevgi Bende biraz oyalar da bende bir iki iş yaparım diye düşünmüştüm. Yapışık gibiyiz birbirimize 😊