Asyaybuke Merhaba 2.5 aylık bebeğim bazen su gibi kusuyor. Emdiği sütü çıkarma gibi değil de saf su gibi. Normal mi? Ya da neden oluyor bilen var mı ?
Mom9 Asyaybuke fışkıracak şekilde fazla değilse sorun olmaz. Benimki de kusardı öyle bazen önemsememiştim
Cizrelili Asyaybuke şut verdiğiniz gibi sırtını sıvazlayıp gazını çıkarın gazi çıkmayan bebek çok kusar
[silindi] Asyaybuke ilk başlarda kusma çok olmuştu benim kızımda da ama büyüdükçe azaldı doktoru fazlasını atıyor demişti bana
Mom9 Asyaybuke midesindeki fazlalığı çıkarıyodur korkmayın. Dediğim gibi fışkırır tarzda fazla kusarsa sorun
Mom9 Asyaybuke daha açma kapama yakalama başlamadığı için yapar bir de gaz sancısı çektiğinde yumru yapar canım
Asyaybuke Cizrelili ama emdikten sonra kusma gibi de değil su gibi. Anne sütünün çoğu su olduğu için mi acaba
Cizrelili Asyaybuke cnm zaten anne sütü su gibidir son damlaları koyulaşır dediğim gibi gazını çıkar bide sutunu birden hepsini verme midesi çok doluyor oda fazlasını kusarak çıkarıyor mesela yarim saatte bir azar azar ver mide onu bitirsin