Zeynepalya_ve_annesi 15-20 gündür ayağında benek benek lekeler vardı mantar sandık ilaç kullandık cildiyeye gittik ilaç verdi kullandık ama geçmedi en son allerjiye gittik ve sonuç pozitif artık yumurtaya tamamen elveda
iki_prens_annesi_ Zeynepalya_ve_annesi 5 aydir yemiyorum sadece yumurta bi yere kadar idare ediliyo ama hem sut hem yumurta cok zor
Alinduru Zeynepalya_ve_annesi kaç aylık bebeğiniz? Kızım 1 yaşında yumurta akı yeniden tetikledi yumurta oldukça alerjik bi besin onun yerine muz ezip kabartmak için kullanılıyor
Toprakruzgar Zeynepalya_ve_annesi beterinde beteri var diyorum sadece sebze pirinç ve zeytin yiyorum çok şükür sizin sadece yumurta 🤷🏻♀️
Volmine Zeynepalya_ve_annesi bizim de yumurtaya alerjimiz var . Ama yemedik ve geçmedi . Sonra bir tane cildiyeye gittik bize krem ilaç verdi tam 16 alık geçmeyen egzaması geçti çocuğumda hiç bir şey kalmadı
Happydef iki_prens_annesi_ beterin beteri var diyip arttiriyorum 😅 et tavuk balik sut urunleri yumurta alerjimiz var
melegim26 Zeynepalya_ve_annesi iki_prens_annesi_ Happydef yumurta alerjisinde de kanlı kaka oluyor mu acaba bizde de birkaç alerji belirtisi var ama galiba sadece bağırsak tepkili kakasinda kan oldu 2 kere daha önce de karın gurultusu oluyodu bide kakasını gürültülü ve günde cok defa yapıyor 4 aylik
iki_prens_annesi_ Happydef ah rabbim kolaylik versin bizlere ne zaman gececek artik kendimi de gectim yavrum en gerekli vitaminlerden mahrum kaliyo
Cherry5 Happydef Durun biraz moral olsun🤪 süt yumurta et tavuk balık susam kakao kuruyemiş domates gluten mısır … Zor biliyorum ama geçecek inşallah 🙏🏻🙏🏻
Happydef iki_prens_annesi_ oyle kendimdem gectim artik ama bebegimi rahatsiz gorunce icim parçalanıyor
Happydef Zeynepalya_ve_annesi kusma konak gürültülü kokulu kanli kaka kari gurultusu mukus huzursuzluk gaz. Aklina gelebilecek tum alerji belirtileri vardi bizde zaten akla gelebilcek tum yiyeceklerede alerjisi var suan
Happydef Alinduru umarim gecer 1 aydir sadece patatesle besleniyorum gecen vitamin basladi doktor bana ama bebegime alerji yapti onlarda 😪😪
Zeynepalya_ve_annesi bizim böyle başladı 15-20 gün oldu başlayalı 16 aylık olcaz bu ay sonunda daha önceden sadece yumurta beyazını yiyince kusuyordu bende vermiyordum 1 haftadır tekrardan başladım vermeye iyice çoğaldı
Volmine Zeynepalya_ve_annesi canım benim ki kanıyordı düşün şükür geçti şükür inşallah bir daha olmaz bu iyi sırtı omuzları eklem yerleri kanarcasına kaşıyordu yavrum .istanbuldaysan doktoru tavsiye ederim . Kortizonlu ilaçlar kremler denedim hiç biri işe yaramadı. Nemlendiriciler mi desem şampuanlarmı kremleri nasıl sürüleceğini bile anlatıyor
Alinduru Zeynepalya_ve_annesi hep 1 ay ara verip denemeyi öneriyor doktorumuz bize böyle olunca 1 ay ara ver sonra pankekle falan başla diyor. Ben biraz abarttım son zamanlarda çok verdim aşıyla birlikte çok çoğaldı yeniden kestik 🤦🏻♀️
Toprakruzgar Zeynepalya_ve_annesi şuan 4 aylık sadece anne sütü alıyor ama diyeti açınca devam ederse naparım bilmiyorum
Zeynepalya_ve_annesi Volmine bizim hiç kaşıntımız yok sadece kızarıklık var sönüyo sonra tekrar kızarıyo
Alinduru Happydef geçecek merak etmeyin, aylarca yaşadım ben de hala bile bazı şeylerde yaşıyoruz. Hangi vitamini verdi doktor osteocare öneriliyor genelde içeriği en temiz