linam1 Kızçeler 1 ay 21 günlük kızım var doğduğundan beri gri yeşil arası değişiyor göz rengi babasının gözleri Ela ve ailesinde hepsi renkli gözlü acaba hangi renge döner çok merak ediyorum 💭🙄😂
Busegokce linam1 bizimde öyleydi ilk aylar. Şu an 6 aylık yavaşca koyulasiyor🙂 ama babada falan renkliymis sanmıyorum koyulaşır ama tamamen dönmez🖤
Hsrt54 linam1 benim oğlumda öyleydi 7 ayligiz koyulaşıyo 😔 babasının ve benm gözlerim ela babasının gözlerine dönüyo öyle kalir diye sevinmistim ama yok 😔
Ozgeruya Dilos01 bizimki dogdugundan beri renkli açık renkli olunca degismezmis ama bnmde gozlerim yeşil anneninde mavidir
Dilos01 Ozgeruya bizimkide doğduğundan bu yana renkli canım benim gözler Ela eşimin yeşil kendi annem görümcem falan da yeşil renkleri
Dilos01 Ozgeruya olsun canım canı sağ olsun yeterki 🥰masallah 5 aylık değil mi yukarda yazmışsınız kız mi erkek mi
Dorukdoruk linam1 benim bebeğimde doğduğunda griydi. 3 aylıkken maviye döndü. 6 aylıktan sonra Yeşil kaldı içinde sarı hareler oluştu 15 aylık. Genelde koyu göz rengi olanlar doğduğunda koyu yada lacivert oluyor. Sizinki de ela olur gibi
Ozgeruya Dilos01 amin cnm hepimizkine🙂 ayy kiz biz senle ozelden konustuk gatta resim falan attım burdada cok konusuyoz🙂
Dilos01 Ozgeruya evet cnm ben hatırladım seni sen beni tanımadın herhslde zannettim ondan ses etmemiştim 🥰bizim bebis de kız 2 ay 12 günlük