Seda1635 matmazelfox eyvah eyvah 🤭 Allah kolaylık versin düzelir inşallah, elinden oyun ederek alın ya da dikkatini başka bir şeye yönlendirin ya da bu zararlı bir şey cıs vs gibi kelimelerle ona anlatın🤷🏻♀️ Bilemedim ki
Erencinarinannesi matmazelfox benimkide öyle elinden ver ver ver diyerek alıyorum aldım verdim oynuyoruz önce sonra tamamen alıyorum ve onun zararlı olduğunu söylüyorum ben cıs falan demeyi sevmiyorum inanıyorum Bi gün zararlı diyince direk anlayacak 😊17 ay 20 günlük benim oğlumda
BonitaDau matmazelfox 15 aylık kızım, elinden alıyorum hemen bana vurmaya ve çığlık atmaya başlıyor keşke trip atsa🙄
Ayperi15 Benim kız da 1 -2 aydır başladı küsmelere odaya gider kapıyı çarpmaya çalışır bazen çığlık atar bazen hız der kollarını bağlar bazen kendını yere atıp ağlar😂😂19 aylık🙏🏼
zeynepalp Başlığı ben yazdım sandım vallahi. 16 aylık birebir aynı. Bide başka odaya gidiyor haspam 🤣😁
Birmerveanneee matmazelfox benim 14 aylık kendini yere atıp kafasını yere vurup çekiyor vurup çekiyor böyle ruh filmlerinde duvara git gel yapan cinler olur ya onun gibi karanlıkta yapsa altıma ederim
Batimoms matmazelfox benim oğlumda sürekli evi süpürmek istiyor 16 aylık elimde süpürge görmesin ya çıldırıyor resmen ver diye.
Deletedmom299 matmazelfox ya ahahah benim oğlum da istediği birşeyi eline vermeyince kendini yuz ustu yere atıp ayaklarını yere vuruyor ağlayarak liseli ergen kızlar gibi 😂😂😂 10 ay 26 günlük 😂😂