Esra12 Bayanlar oğlum 6.5 aylık 2 gündür ağzından heceleyerek anne çıkıyor acaba bilinçli mi çıkıyor çok heyecanlandım ya 😊
CemreKerem35 Esra12 maşallah 💜 oğlum da söylerdi ama herkes bilinçli demiyor yaşına doğru bilinçli söyler diyorlardi ama oğlum baya bana bakıp anne babasına bakıp baba derdi 😅
drn5410 Esra12 benim kızımda 5 aylık olacak anne der gibi söylüyor ama 🤭 bilinçli mi bilemiyorum ama şimdiki çocuklar maşallah anne karnından eğitimli doğuyor 😅
Esra12 CemreKerem35 benim oğlumda amcasımdaydı bana bakarak anne dedi herkes şaşkınlıkla baktı ama bilmiyorum bilinçlidir insallah canım 😊
MerveDerki Esra12 benim oğlumda 6 buçuk aylık bir ay önce anne anni falan tarzı şeyler söylüyodu şimdi baba demeye çalışıyo babababa diyo ama bilinçsiz diye ben pek sevinemiyorum öyle çıkıyo ağızlarından çünkü 😀 iki ay öncede emmi diye ağlıyodu mesela 😂
MerveDerki Esra12 kız emmiside yok çocuğun 😂 eşim baba diyo diye seviniyo ama ben pek sevinemiyorum dediğim gibi bilinçsiz söylüyo diye 🤷🏻♀️😀 çocuk gerçekten anne dermiş ben yok yok bilinçsiz söylüyo demeye devam edermişim 😂😂
Esra12 MerveDerki ahaha ya benim ki daha önce dese bilinçsiz ederim ama ilk defa dedi be bana bakarak 😄 ben yine umutlanmayım çok