drsnkls07 Bebeklerinizi nasıl besliyorsunuz mama takviyesi de yapiyomusunz acaba 18 günlük bebeklerim var sadece emziriyorum mama vermiyorum veresim de gelmiyo açıkçası sizler nasıl besliyorsunuz bebislerinizi acaba..
2izlokum_Annesi drsnkls07 benim ikizlerim de 7 aylık ilk 5 ay mama takviyesi de yaptım önce emzirdim peşine mama verdim 5. Ayda ek gıda tadım başlattım o günden sonra bi anda mamayı kestiler 😁 biberon almıyorlar benimde işime geldi ikiside emiyor 🥰 birde ek gıda tabi çok güzel gidiyoruz
Ikizzannesi20 drsnkls07 benim ikizlerde 7 ay 7 gunluk oldular bizde mama ve emzirmeyle basladik ama emmeyi su son ayda azalttilar zaten ek gidaya gectik mamayida azalttilar 😊
nazlieylul drsnkls07 50 günlüğüz ama mama veriyprum bnde sürüm var ama gene veriyorum doktor da ver dedi sütle tam doymuyolar erken acıkıyolar süt ağırlıklı vermeye çalışıyorum biri emmiyo zaten sağıyorum yani işim çok zor sağmak emzirmek mama yapmak🤦🏼♀️
Hepoyleolurzaten 2izlokum_Annesi ek gıdada tadimlardan sonra nasıl yaptınız neler verdiniz biraz fikir verebilir misiniz bizede
2izlokum_Annesi drsnkls07 evet kuzu çok sevindim anne sütüyle devam etmelerine genelde anne sütü ve mama içen mamayla devam ediyor biz manayı bıraktık elhamdulillah 🥰
Ikizannesiiiii__ Benimkiler de 7 ay 4 günlük maalesef kızım 5 ay oğlumda sağarak 4 ay emdi sadece şuan mama ve ek gıda giidyoruz kızım mamadan biraz uzaklaştı uyurken içiyor
Ikizzannesi20 2izlokum_Annesi evet allah bagislasin . Benimkiler de kuzu ama arada cadiliklari tutuyor 😊
drsnkls07 2izlokum_Annesi mama vermiyorum vala veresimde yok inşallah vermek zorunda kalmam da bilmiyorum mecbur kalırsan vereceksin tabikide ne bileyim öteki çocuklarımı 2 yaşına kadar emzirmistim
2izlokum_Annesi drsnkls07 mecbur vereceksin canım iki taneye çok Zor yetmesi ki süt dinlenmeyle uykuyla oluyor maalesef ikiz annesi olanlar dinlenme nedir hele uyku nedir hiç bilmedikleri için çok normal
nazlieylul 2izlokum_Annesi doğru valla heryerde yazmşlar düzenli ıyku sütün gelmesine yardımcı allah aşkına mümkün mü hele ikizse 🤦🏼♀️
ikikelebekannesi drsnkls07 benim ikizlerimde 18 aylik hep anne sütü mama olarak gittik 8 aya kadar emzirebildim sonra sütüm kesildi.Bende hiç mama verme taraftari değildim ama doktorumuz doymazlar iki bebek sadece anne sütü yeterli olmaz deyince mecbur başlamıştık
drsnkls07 ikikelebekannesi bana öyle bişey demedi doktor ama emzirebildigin kadar emzir dediler hatta bilmiyorum canım bence doyanda vardır ya niye olmasın kaç yerde okumuştum ikizlerine sadece anne sütü verenleri