Minnakannesi1 Kızlar kızım 1yaş 2 aylık balık yiyebilirmi sizce tecrübesizim de linç etmeyin hemen bilmiyorum çünkü süt de içiyor ya bilemedim şimdi veren varmı
Mom079 Minnakannesi1 benimki 8 aylık istavrit verdim geçen. İnternete verilir yazıyordu bi sorun olmadı şükür. Benimki mama içiyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Minnakannesi1 Tabiki veriyorum her hafta yediririm 15 aylık. 8 aylıktan beri sürekli balık yediririm. ☺️
Balteknem Minnakannesi1 9 aylik dip baligi olmadigi surece sadece firinda olmak sartiyla istedigi kadar yiyebilir dedi
zeynepzeze Minnakannesi1 Canım 9. Aydan sonra balık verilebiliyor. Çok az ver, baktın alerji yapmıyor sonrasında verirsin
Minnakannesi1 Minnakannesi1 arkadaşlar çok saolun çok tşk ederim allah razı olsun ❤️❤️❤️ hepinizden @Yesillimon @zeynepzeze @Caculle @Balteknem @AyPerisiVeGokPrensininAnnesi @Vanilya @Mom079
Prens0205 Minnakannesi1 balığın taze olduğundan eminseniz 2 saat sonra süt verebilirsiniz bana doktorumuz böyle söylemişti 18 aylık her hafta yaparım 8. Ayından beri veriyorum balık internetten araştırın verilmesi gereken verilmemesi gereken balıkları ona göre verebilirsiniz korkmayın